Zeynep_Eren18 Merhaba hanımlar güvenebiliceğim tesettür sayfaları var mı acaba birde tesettürcarsım diye bir sayfa var güvenilir mi alışveriş yapan aldu mu?
Ozgurbebek Zeynep_Eren18 ben yapmadim bilmiyorum. Ama surekli olarak modaala, lamiagiyim ve pazariumdan yaparim 4 yildir magazadan birsey almadim daha ☺
sevgisevgi Zeynep_Eren18 lamelif isimli siteden butun tesettur kiyafetlerimi aldim, ilk kapanirken bu yaz . cok memnunum kargo hizli fiyatlar uygun urunler kaliteli. bir bakmanizi öneririm 😊
Zeynep_Eren18 merveyyoruuk yeni duydum bu sayfaları da çok teşekkür ederim bakacağım inşallah hepsinede 😌
Zeynep_Eren18 sevgisevgi çook teşekkür ederim şuan bakacağım orayada ismini birçok kez duydum alışveriş yapmak daha nasip olmadı
_BirAnne Zeynep_Eren18 ben artık instagrama güvenmiyorum ve çok pahalı trendyol en iyisi yada dolap 🙏
Zeynep_Eren18 _BirAnne çok fazla mağdur var mesela eliza güvenilir yerdi şuan işini düzgün yapmıyor aynı ürün göndermiyor bile o yüzden artık daha çok araştırmacı aldum
Balin_annesi Zeynep_Eren18 moda35tl, semrebutik.. birebir kendim alışveriş yaptım bu iki siteden ve gayet güvenilir ve kaliteli tavsiye ederim canım
Zeynep_Eren18 Balin_annesi onların ürünleride çok güzel aslında güvenilir olduğunu öğrendim teşekkür ederim 😌🥰
Zeynep_Eren18 Balin_annesi çok çok teşekkür ederim sağolun bakıyorum şuan zaten tam istediğim ürünler var 😌