Klorofil Kizlar merhaba 28 gunluk bebegim dogdugundan beri cok guzel emiyordu sutumden yanada problem yasamadim bastan beri cok sukur. 3 gundur kizim aksam ayni saatte aglamaya basliyor ve meme verince agzindaki memeyi ariyor ve daha cok aglamaya baslyor . Yasayan varmi bu durumu ? Aksamlari sutummu yok diye tribe sokuyo beni acaba sut gelmiyoda onami sinirleniyo dicem ama her ogunde meme emen bebek hep ayni saattemi sütü begenmiyo anlamadimki
Rkydmn Klorofil bebeğiniz aynı saatlerde ağlama krizine giriyorsa kolik olabilir.Kolik bebekler meme reddederler ve hergün aynı saatte ağlama krizine girerler. Fön sesi su sesi elektrik süpürgesi sesi rahatlata bilir onu deneyin isterseniz
Dryalp Klorofil benım öyle bır aya yakın canım o gazdan sanırım kolık memeyı sever kavga edıyor emmek istiyor bir istemiyor ağlıyor emzık verıyorum acı elma yağı aldım hemen bir damla kadar ayaklarına karnına masaj yapıyorum rahatlıyor
AslanIzmir35 Aynılarını yaşadım canım gazı varmış meğer çocuğun yüz üstü sırt üstü yatır masaj yap çıkrırsa gazı var demektir gaz damlası başla ya biogaia, maflor, sab simplex bunlar en iyileri
Meryycan Kolik muhtemelen yapacak birşey yok sakinliginizi koruyun birde emzirme pozisyonunuzu değiştirin