Pamukyanakasaf Bu bağımlılık gibi bir şey. Eşimi vazgeçirene kadar neler çektim, neler kaybettik, en önemlisi huzurumuz gitti. İrade sahibi değilseniz ve gereksiz hırslarınız varsa kesinlikle bulaşmayın. Söyleyeceklerim bu kadar.
uykucukoala Elaincim yok canım kaybolmaz düşse de artar yani illa bak ben çok düşükten girdim hala ana paramın 3 bin üstündeyim şu an tam zamanı almayı düşünüyorsan
AloneMom uykucukoala eşimde btt alalım diyor.Ben korkuyorum.50 bin şuan 20 bin oldu zaten.bı 30 binde btt alalım diyor.ya oda giderse diyorum.artsada paramızı kurtarsak diyorum
aylaamayorgun minikmerinos altın dolar ve ya euro somut yatırım kaynakları. Doların ve ya altının kar sebebi belli. Maalesef coinlerde aynı durum yok. Benceyle olmuyor :( . Yoksa bende karlı bir yatırım aracı olarak kullanmayı çok isterdim :)
minikmerinos aylaamayorgun bunuda banka hesabınıza alıp tutabiliyorsunuz somut değil mi zaten aldığınız şey dolar herkes kendince farklı bir isim koymuş ama sonuçta kullanılan para birimi dolar
Kagansmother Elaincim 220 dolar zarardayiz yarısı yok su an paramizin bekliyoruz çıksın diye bakalim nasipte varsa geri gelir paramız yoksa zaten bu işe girerken gözden çıkarmıştık hayırlısı 🤷🏻♀️
uykucukoala AloneMom ben bir kuruştan aldığım için ben zararda değilim siz yüksekten almışsınız ondan öyle olmuş eğer eşiniz binance kaldıraç şeklinde koymuyorsa parayı bence bişey olmaz ben bu olaya 3 bin lira ile başladım koydum parayı 40 gün boyunca o para 1500 kadar düştü dedim ki para gitti bari kalanı çekelim eşim dedi bekle sonra o para bi arttı bi sabah kalktım baktım 15 bin oldu şimdi yine düştü ama yine artacak biliyorum acil bi para değildi zaten dursun bana zararı yok bu arada yatırım tavsiyesi değil ben başıma geleni anlattım sadece 😇
AloneMom uykucukoala Aslında çok yüksek değildi ama çok aşırı düştüğü için böyle oldu.bizde bı artış yakalasak keşke.😔
uykucukoala AloneMom aslında biraz sabır ederseniz yakalarsınız YouTube da buğra sukaç var onu dinlemenizi tavsiye ederim