Sibelaslan Bugün 40 mız çıktı 1 haftadır artık günde bir kere kaka yapıyor normal mi acaba düzenemi giriyor acaba
Shrayz Sibelaslan normal daha sonra haftada 1e düşüyor ama normalmiş 10 güne kadar gitgide azalıyor yani
gulsnmstf Sibelaslan bzmkı her yemek yedıkten snra doldururdu bezı tam bı aylık oldu yapmamaya basladı megerse makat da catlak olmus ondan yapmıyomus makatına bı bakın kabız olmasın dıkkat edın ınsAllah kotu bsey yktur
Sibelaslan ysra60 en son gittiğimizde normal dedi 3250 doğdu sezeryan oldu hastaneden çıkarken biraz şişkinlik falan düştü en son 3700 dü doktor normal dedi ama kakasından biraz endişeydim günde bir kere olunca sadece anne sütü alıyo
ysra60 Sibelaslan süreklı emzir sen bısey olmaz alışsın göğüslerın de hem ıyı dolar o cektıkce korkma kilosu iyise bısey yok Bnde emzırdım hep
gulsnmstf Zeynep-mina12 doktor krem verdı ama hıc ıse yaramıyo kantaron yagı aldık onu suruyorz kremı de kullanıyroz gunde 3 sferher alt degısmede yag suruyoruz zeytın yagı falan da kullandım ama bı ay olcak nerdeyse gecmıyo bazıları hep ek gıdaya gecınce duzeldı demıstı burda sormustum da 🥺
Zeynep-mina12 gulsnmstf aynı sorun biZde de var krem zeytinyağı vazelin herşey denedim yok yani çocuğum kan ter içindi kalıyor kakasını yaparken sizinkinde de ağlama çok oluyor mu
ysra60 Sibelaslan ama senın bebegın daha küçük yeme dıkkat et BN 7 aylığım suan yıyorum arada bebeğe dokunur daha cok küçük
ysra60 Sibelaslan hıc bır şey olmaz canım korkma yedıklerıne dıkkat et sık sık emzir bebegını korkma endişe olmasın onada yansır rahat ol Allah’a emanet ol sağlıklı büyür inşallah küçücük🥰😘