kubosunatlasi Kızlar redmi 9 telefonum var galeriden resimlerimi silince Watsap konuşmalarımdan da siliniyor tamamen resimler, nasıl halledebilirim daha önce ıphone kullandığımdan bilmiyorum böyle bişey hiç yaşamamıştım. Lütfen yardım edin 😊
151020 kubosunatlasi her telefonda konuşmadan silersen galeriden siler google drive la senkronize edersen silmez ancak yedekle yaparsım
AslanIzmir35 Android telefon öyle işte ios güzelliği 😬😬 onun yerine whatsapp ayarlarında fotoğrafları kaydet diye bi seçenek var onu kapat sana fotoğraf geldiğinde galerine indirmek istedğinde basılı tutup kaydet demen gerekiyor
kubosunatlasi AslanIzmir35 evet ama şirket hattı olarakta kullandığımdan sürekli indirmek zorunda kalıcam bu seferde androtlerde hepsinde mi böyle bişey var bilginiz var mı
151020 kubosunatlasi hepsinde var diyi biliyorum iphone nün hesap ayarları biraz farklı kullanmadığım tek telefon belki de iphonedur
AslanIzmir35 kubosunatlasi hepsi öyle diye biliyorum ben eskiden samsung kullanıyodum onda da öyleydi