egelisamom Kızlar merhaba bebişleriniz yürütece ne zaman koydunuz 🌼 Oğlum 3 yaşında 7 aylıkken koymuştum , kızım 4 buçuk aylık erkek bebeklerine geç öneriyorlar ama kızlar hakkında bir bilgim yok 1 ay sonra koymayı düşünüyorum yürütece ama kararsızım 🐣
Selin39 egelisamom hiç önermiyorlar canım erken veya geç bir önerim yapmıyor uzmanlar , çok zararlı koyma yürütece
Giizz egelisamom yani zararlı bunu doktorlar bas bas söylüyor önerilmiyor koymadım kızımı yürüteçe gereksiz.
Elifhakan12 egelisamom 5,5 aylıkken koydum şuan 6.5 aylık evi dolaşıyor tabi ben takip ediyorum işim olunca sadece yarım saatliğine.
Muhasebeciana egelisamom 8 aylik kizim var daha hic yurutec bile almadim doktorumuz kesinlikle onermiyor ve benim kuzenimin oglu 1 yasinda kendileri anlatmislardi yurutece koymadan once ayaklari yere duzgun basiyormus cocugun kendileri yurutmeye calistiklarinda ve yurutece bindirdikten sonra ayaklari ice dogru yurumeye baslamis bizzat yakinimdan bunu duyunca kafamizdan kesinlikle sildik attik bu fikri yurume arkadasi aldik biraz ayaklansin kizim yurume arkadasiyla yurutucez insallah