Demiralpinannesii Bebeği gazlı olan anneler . Hangı gaz damlasını kullandınız. Nurse harveys, mestil, lactocol bunlar dışında önerdiğiniz var mı? Artık çok yoruldum bebeğim 2 ay 8 günlük . Bir türlü kurtulamadık gaz belasından.
mrv02 Demiralpinannesii bacım çok çektim gazdan bilirim tek fayda eden 5 aylıkken keşfettik sab simplex bi dene
Brrahavana-30 Demiralpinannesii maflor ve sap simplex benim kızım etkisini gördü insallah sİz de de işe yarar . Demiralpinannesii
Akinege Demiralpinannesii zinco kesinlikle almalisin bende senin yazdıklarının hepsini kullandim en son zinco işe yaradi
Demiralpinannesii mrv02 ah ah tükendim artık. Geçer dedim sanki gun geçtikçe artıyor gecmıyor . Kaç damla verdınız günde kaç kez?
Demiralpinannesii haticeosman biogaia probiyotik zaten kullandım . Şuan sadece gaz damlası yeterli dedi doktorum
Demiralpinannesii Akinege eğer Buda işe yaramazsa aklımda zinco var. Kaç aylıkken kullandınız ve kaç damla verdınız?
300421 Demiralpinannesii bem zinco kullanıyorum ama faydasını şuanlık görmedim kimyonu kaynatıp günde 2 kaşık veriyorum o çok ile yaradı bizde damlalar hiç biri ile yaramadı bizde