eminegmssy18 3 yaşına giricek bir oğlum var klozetten korkuyor. Çişi gelince söylüyor ama kakasını altına yapıyor. Klozete oturmak istemiyor. lazımlığada oturmuyor. Klozeti sevsin diye merdiven felan aldım. Tecrübeli anneler yazabilir mi
Ates_mami eminegmssy18 valla ne klozete ne lazımlıga hiç oturmamıştı. 1 kere bile. Korkmuyordu ama istemiyordu. Çiş kaka asla söylemez yapınca almasak bile rahatsız olmazdı. Bir gün artık bez yok tuvalete yapacaksın dedim. Bezi asla takmadım. Zor oldu ama altına yapa yapa ögrendi. 1 ayı geçti tam olarak ögreneli. Şimdi kendisi gidip her işini hallediyor sifona basıyor ellerini yıkayıp çıkıyor.
SedaMeyra eminegmssy18 kakademi kakaloji kakazoo diye kitaplar var alip cocugunuzla beraber okumanizi tavsiye ederim.
aylaamayorgun eminegmssy18 kız kardeşim kakaya bay bay yaptırıyorsu :D kukulinin şarkısı var tuvalete hay hay beze bay bay diye :D
eminegmssy18 Ates_mami 1 aydır bez takmıyoruz. Geceleri de çişini yapmıyor. Tek sorunumuz altına kaka yapması 🥴
Ates_mami eminegmssy18 yapa yapa ögrenir. Bak biz hiç belirti yokken başladık. 4 yaşına girdi çünkü. Zamanı degil hazır degil heralde söylesin istesin diye diye bekledik ama o zaman gelmedi. Mecbur bez baglamayarak denedik. 18 gün pok temizledim giysisinden. Sürekli altına yaptı. Ama en sonunda ögrendi. Sanırım biraz sabır
eminegmssy18 aylaamayorgun oğlum saklanarak yapıyor kakasını. Sürekli peşinde olamadığım için iş işten geçmiş oluyor 🥺