Egeminannesi Yigitalhasel kaç gündür gidiyorsunuz ve sütünüz de azalma oldu mu bende onlıbe almak ıstıyorm seren hanımdan
Yigitalhasel Egeminannesi 9. Günüm sanırım azalma hiç olmadı aksine arttı bir de işin güzel yanı açıkla hissim basım dönme olayı yok
Gkcerhan Liyakpc1 51 günde 11 kilo 300 gr verdim 😄diyetisyen ümran uysal ural(dytumranural) ilk ay 8300 verdim iki haftadır çok çok kaçamak yapıyorum tam yapamıyorum yapsam 15 kesin görmüştüm 😂😂
Nurish Ogulcan emziriyor musunuz acaba ve ücretini ne kadar her muayeneye ücret ödüyor musunuz yoksa bir muayene bir kontrol şeklinde mi ödüyorsunuz
Egeminannesi Yigitalhasel maşallah cnm benm korkum süt azalması olur dıyeydı ama olmadıysa ne güzel bende başlayaym o zman sen 9 günde kaç kılo verdın
Yigitalhasel Egeminannesi ben tartılımca stres oluyorum diye tartılmıyorum ama 1 hafta da 13 cm incelmişim toplamda
Egeminannesi Yigitalhasel 13 cm de iyiymiş doğumda kalan göbegım cok o gitse bi acaba sizinde mi onlıne dıyet ?
Egeminannesi Yigitalhasel merhabalar dıyetınız nasıl gidiyor bende başladım seren hanıma size yazmak ıstedım
Seda34 Merhaba bende diyetisyen arıyorum ama oğlum hiç durmuyor yemek yapamıyorum doğru düzgün öyle bi liste vermeliki 5 10 dk da hazırlayabileyim hemencik varsa öyle bir bildiğiniz pratk liste oluşturabilcek diyetisyen önerilerinizi alırım ☺️
Lina1807 Seda34 eşimin kuzeni var eğer isterseniz instagramını verebilirim online da yardımcı oluyor ve gerçekten çok tatlı😍😍😍