hunilimomm pitircikkk çok iyi yaa ben yaşadığım ilde sordum baya ünlü yurt dışı felan da danışmanları var aylık 400 TL gibi bi ücret verdi suan annem başka bi doktora aylık 200 TL anlaştılar her hafta gidiyor
Tbaltn Liyakpc1 feyza akbulut dehşetle önerebilirim. Eşim 36 kılo verdi sayesinde açta kalmadı ayrıca .
Tbaltn Lilyam eşim eski müşterisi olduğu için 150 tl veriyordu. Şuan fiyatı nedir bilemiyorum ama çok ilgili ve işinde iyi bir diyetisyen. Çevrem de çok fazla kişiye söyledim gittiler.
Glysrcn Lilyam ben de önerebilirim diyetisyen Kübra Gökçe. Her sorana tavsiye ediyorum çok memnun kaldım çünkü Allah razı olsun ondan. Türkiye’nin dört bi yanından danışanı var hatta yurtdışından bile.diyet yapmak eğlenceli hale geliyor onunla
Lilyam Tbaltn teşekkür ediyorum şu an ki diyetisyenim çok ilgisiz hiç memnun değilim online olarak yapıyorum listemi çok geç gönderiyor ben hatırlatma yapıyorum sürekli olmazsa önerinizi hemen bende değerlendireyim
Tbaltn Lilyam feyza hanım online olarakta cok ilgili biri. Online almadık biz ama sürekli paylaşımlarından takip ediyorum . Umarım menmun kalırsınız ve istediğiniz kiloya inersiniz.
Dstan Özgür Duygu Baş var instagram dan bakabilirsiniz ben çok memnunum 👍👍👍online programla destek oluyor
Melin Liyakpc1 bende 2 haftada 3 kilo verdim çok memnun kaldım. Online diyet aldım. Dyt.FULYA İLKSEN AKSOY https://instagram.com/diyetisyenfulyaaksoy?utm_medium=copy_link
hunilimomm pitircikkk her hafta gidiyorsun o paraya bide sana bütün hafta ne Yemen içmen gerektiğini tek tek menü yapıp yazıyor ama istediği şeyler de genelde hep pahalı şeyler oluyor
fatosd36 Liyakpc1 serengulseven Ankara’da çok süper kardeşim 2 ayda 20. Kilo verdi sporsuz instadan bakın derim
sevval_5481 Liyakpc1 canım Nihal demir instagramdan bakabilirsin 1 ayda 5 kg verdim memnunum hala gidiyorum online olarak da yaptırıyor
Banumete Liyakpc1 ben diyetisyenimden çok memnundum sürecim bitti hedef kiloma ulaştım isteseniz instagramdan yazın çok tatlı biri ve her konuda yardımcı oluyor piyasaya göre fiyatı gayet uygun ☺️ https://instagram.com/dythaticekubranur?utm_medium=copy_link Bakabilirsiniz 😉 ben kendisiyle 13 kilo verdim bütün doğum kilolarımdan kurtuldum ☺️ Tesettürlü değişim fotom yok açık çektim evde yoksa paylaşmak isterdim 😎
ballitursu Liyakpc1 kesinlikle Cem zaralı eşim çok iyi kilo verdi .şimdi ben gidermeyi düşünüyorum tavsiye ederim ,