haticeosman Kızlar merhaba. Yarın 1.ay aşımız var biraz tedirginim açıkcası, aşı yapılırken ve daha sonrasında bizi neler bekliyor bilgi verebilirseniz çok sevinirim🙏🏻
Dryalp haticeosman birşey olmuyor canım ateş kaldırmadı 2.cı ay aşısı sıkıntı 3tane vuruluyor ateş ve huzursuzluk oluyor bebeklerde sen evde calpondu sanırım ateş düşürücü bulundur birşey olmuyor ama 2.cıde olabılır
yaseminoztrk haticeosman hiçbirşey olmuyor aslında doğduğun da yapılan aşının 2. Dozu yapılıyor zaten belli bile olmaz aşı olduğu
yaseminoztrk _caglabebek oda çok korkulacak bir aşı değil calpol bulundurun ateşi çıkabiliyor sadece. Bide ertesi güne kadar az bişey huysuz oluyorlar o kadar
_caglabebek yaseminoztrk evwt onu verdim asidan sonra huzursuzluguda yok sukur iyi geciyor darisi 2. Ay asisina bakalm o zor oluyormus
yaseminoztrk _caglabebek dediğim gibi korkulacak bir aşı değil bende çok korkmuştum ama calpol verdim ertesi gün huysuzdu geçti hiç günlerini heder etme benim gibi 😁
_caglabebek yaseminoztrk peki calpol uyku yaparmi normalde bu saatlerde bebegim hic uyumazdi simdi uykudan zor kaldirdim emiyodu ama uyuyarak gozunu acmiyodu