KUMSAL2020 Kızlarr doğumdan sonra terleme başladı koltuk altı bazen kokuyor buna çöZüm bulan kullanıp memnun kaldığınız roll on varmıdır ?
Babybboy KUMSAL2020 spinal sezeryan oldum bende de koku oldu driclor kullandık çok şükür geçti. Minicik bisey 90tlydi sanırım ama çok etkili
Nohutannesi KUMSAL2020 deotak kırmızı renkli olandan alıp duş sonrası koltuk altınıza sürün iki gün terleseniz bile kokmaz. Ama garantiye almak isterseniz her çok terlediginizde koltuk altınızı sabunla yıkayın ve yenileyin.
KUMSAL2020 [silindi] Geçici bir durummu onuda bilmiyorum ama terleyince kendim rahatsız oluyorum evde onlarca deodarant var ama anlık geçiyor sadece
KUMSAL2020 Babybboy Sezeryandan dolayımı koku acaba iyi geldiyse kokuya falan alırım hiç sorun değil yaz geldi çünkü daha çok terliyorum
345734 La naturel kokusuz deodorant çok iyi hem terlemeye engel olmuyor hemde kötü kokuyu engelliyo ben çok memnunum tavsiye ederim
KUMSAL2020 Nohutannesi Gün içerinde yıkama vs işlemi yapıyorum ama evde rollon var sürüyorum da kalıcı bir çözüm varmı diye merak ettim dediklerinide değerlendireceğim saolun