EgeveAlyaninannesi Merhaba arada bir basim cok feci donuyor saga sola donemiyorum ancak uyuyunca kendime gelebiliyorum bu durumu yasayan arkadaslarin bilgilerine ihtiyacim var lutfen aydinlatin beni neden oluyor 😔
hunilimomm EgeveAlyaninannesi bizim de bi akraba böyle olmuş doktora gidince vertigo olduğunu öğrenmiş benim de aklıma ilk o geldi oda derdi uyuyunca geçiyor bütün günüm maf oluyor diye
_prens_prenses_annesi EgeveAlyaninannesi bugun benim de asiri derece bas dinmem var yerimden kalkmaya halim yok desem yeridir hamilelikten olabilir diye yoruyorum ama tanisyonum sekerim mi oynadi bilmiyorum agladim durdum butun gun basim donemsine kizim 10 aylik onjnla ilgilenmem gerek oglum var bir de cok kotuyum hala yatiyorum kizimi doyurdum simdi bilen biri cikarsa bizi aydinlatsin
EgeveAlyaninannesi hunilimomm evet canim gercekten cok berbat bisey namaz kilarken birden oluyor ara ara sonrasi berbat
EgeveAlyaninannesi _prens_prenses_annesi ayy cok gecmis olsun allah yardimcin olsun saglikla al bebegini kucagina insallah 🌸
_prens_prenses_annesi EgeveAlyaninannesi cok tesekkur ederim csnim sagol..sana da gecmis olsun insallah eger sende hamile isen belki ondandir ama degiksen bi doktora git kulak kristalleri oynuyormus omdan oluyormus brn de kontrole gidince baktiracagim bakarlar insallah 😇🤲🌸🦋