Hazal11 Kızlar selam bebeğim 10 günlük emziriyorum ama doymuyor sanırım mama veriyorum kaç ml mama veriyorsunuz bizim gibi günlük olan bebeklerinize ? Kaç ml vermem gerekiyor tecrübeli anneler yazabilir mi ? 🙏
ZBosma Hazal11 bende ilk 3 ay emme ile birlikte mama vermiştim ilk ay 30 cc yetiyor doktorumuz bebekler ilk üç ay sadece açlık için ağlar doyana kadar besleyin demişti anlarsınız zaten biberon bittikçe ağlarsa çoğaltırsınız oda zaten aydan aya 30 cc oluyor
Lyla07 Hazal11 10 günlükken her 1,5-2 saatte bir 30 cc mama içiyordu kızım. 15 günlükken 60 cc ye geçmiştik. Ahh ne günlerdi 😍
SILACINAR Bende ilk dogurdumda doymuyo sanmistim ama 15 dakika bir memeyi 15 dakika öbürünü versen bile doyar canım olmazsa gögüsünü pompayla sağ öyle anlarsın kaç cc ciktigini 10 günlük bebegin midesi fındık kadar bende mamaya baslamistim ama doktorum doyar o öyle olmazs gögüsünü sağ dedi 150 cc sagdim
1994a_ Lyla07 benim kızım 21 günlük sütüm yetmiyor bende aynı 60 cc veriyom mamanın arkasında 90 cc yazıyor çok olmaz mı 90 cc
Lyla07 1994a_ ben mama arkasındaki yazıya takılmadım hiç, kızım zaten belli ediyordu doymadığı zaman mama bitince ağlıyordu hemen takviye yapıyordum. Yanlış hatırlamıyorsam 1. Ayın sonunda 90 cc içmeye başlamıştık her 2,5-3 saatte bir olarak ☺️