Tugbaa058 Kızlar bebeğim doğduğundan beri slepy Kullanıyorum çokta memnunum ama bimin bezini Son zamanlarda çok duydum o yüzden deneemek istiyorum aranızda kullanan var mı ???
theAna Tugbaa058 ablam yeğenime kullanıyor çok memnun. Sızdırma yapmıyor gece kuru tutuyor demişti. 🌸
eymenhumeyra Tugbaa058 iki cocugumada kullaniyorum gayet iyi a101inkide oyle hatta a101 primaya daha yakin biminki kalin biraz
Bernagktas Tugbaa058 hayır yapmadı canım bi ara başka marka kullandık o yapmıştı ama tekrar bimin bezine dönünce düzeldi şükür ☺
TugbaElifCemil Kızım 23 aylık bende doğduğundan beri bezini ve ıslak mendilini kullanıyorum memnunum pişik yapmadı çünkü bez kremli😘
ZHR_KRM Tugbaa058 kızıma kullandm memnun kaldım hiç sıkıntı olmadı..ama oğluma pişik yaptı slepyy kullanmaya basladm
BE2020 Oğluma kullanıyorum bim bebek bezini çok memnunum diğer bebek bezi markalarını da kullandım hiç memnun kalmadım.
Nesli_0668 Tugbaa058 Ben sleppy kullanıyordum çok memnun değildim aslında lastik izi filan çok yapıyordu annemlerde bez bitince bim den aldım kullandım bitince tekrar sleppy e döndüm çocuğum okadar pişik oldu geçiremedim bide bezi değiştireyim dedim tekrar bimden aldım ve pisigi geçti
Ddddddd01 Tugbaa058 bende oğluma sleepy kullanıyordum bi kerede biminkini kullanayım dedim ama demez olaydım oğlumun altını çok kötü yaptı pişik değil yanık gibi acile götürdük kremlerle geçti sadece.