Gzmmmm Birinin Numaramı kaydettiğini Nasıl Anlayabilirim, Profil resmî Önceden de gözüküyor dün Ama Çevrim içi olduğunu da Görüyorum Kaydetmese Çevrim İçi Olduğunu Yinede Görebilir miydim
theAna Gzmmmm çevrim içi olduğu her şekilde görülür. Profil fotoğrafı da herkese açıksa görüyor olabilirsiniz ama sizde kayıtlıysa duruma bakanlardan falan anlayabilirsiniz görüldü kapalı değilse.
Muhasebeciana Gzmmmm eger ki o kisi ayarlarindan son gorulmemi herkes gorsun yaptiysa gorursun benim mesela sadece kisilerim olarak kayitli son gorulmem
Ultraslan40 19972017 hayır, eğer ki son görülmesini herkese açık yaptıysa resmini de durumunu da son görülmesini de herkes görebilir.
3children1mom Gzmmmm Gizlilik ayarından son görüldü açıksa kayıtlı olduğu görünür. No’ su kayıtlı olmasa bile… Çevrim ici olduğu da her halükarda görünür. Engellemediyse tabii
Gzmmmm 3children1mom uzun zamandır akrabanın biriyle küstük bugün konuşmak zorunda kaldık tesadüf whatsapta çevrimiçi gördüm de Numaram kayıtlı mı acaba diye merak ettim ☺️
BalarisiYusra Gzmmmm eğer önceden de profil fotoğrafı gözüküyorsa anlamak zor olur çevrim içi olması sende ekli olmasa da onda ekli olmasan da görünür
Gzmmmm Gulsen4224 Hmmm belki bilerek bakmayabilir uzun zamandır Küstük bugün konuşmak zorunda kaldık whatsapı çevrim içi olunca acaba numaram kayıtlı mı dedim bi durum yapayım bakalım🤣