Melikeeeecansuu Biogaia damla kullanıyorım gazı oldugu zaman 5damla kullanılıyormus gunluk kullansam bebegıme versem sorun olurmu yoksa gazı felan olduqu zamanmı versem bılgısı olan varmı
Tazeanne3434 Melikeeeecansuu hergün kullanman lazım ben 1 ay boyunca hergün verdim zaten ilacın açıldıktan sonra 1 aylık bi süresi var sonra kullanılmıyor çöp yani :)
Ayazege06 Melikeeeecansuu Bende kullandim oğluma ilk doğduğu sıralarda her gün aynı saatte vermeniz önemli sadece gazi olduğunda değil. Kullandım faydasını gördüm.
Yigit_eminim edaninannesii hmm doktorum bugün yazdı henüz gitmedim almaya fiyatı ne kadar biliyor musun
Solocann Melikeeeecansuu günlük 5 damla veriyordum gazı çok olunca doktor 7 damlaya kadar çıkabileceğimi söyledi zaten hergün kullanırsanız bağırsaklar düzene giriyor ve asıl amaçta o zaten ☺️
Fdme Benim kurtaricim diyebilirim 8ay gaz sancısı cektik ama ne gaz yaaa mahvoldu bebeğim o damlayla bayaaa rahatliyordu
Dryalp Melikeeeecansuu onu herzaman vermeniz lazım canım bırakmayınız ben hem onu hem metsil veriyorum öyle atıyor gazını iyi