Nehirmasal Kızımın reflüsü var aptamil AR doyurmuyor başka reflü maması var mı bi yardım edermisiniz 😟
Janss Nehirmasal Mama veya memeden önce 30 cc AR mama verip kalanını normal mama veya anne sütüyle devam etmelisiniz . Reflü mamaları bu şekilde kullanılır 🌸
212121 Nehirmasal bebeğim suan 4 ay 20 günlük 1. Aydan beri aptamil AR kullaniyorum cok memnunum anne sütü de almıyor sadece mamayla besleniyor. Ben cok memnunum
Janss Nehirmasal Fazla geliyor olabilir mi acaba ? Biraz daha azaltarak deneseniz ? AR mamaya rağmen kusuyorsa çocuk gastronun görmesini önerir muhtemelen doktorunuz
Janss Nehirmasal Reflü yatağı deneyin . Bebeklerin doyma güdüleri hemen oluşmuyor 😌 Doyduğunu bilmiyor olabilir . Anne sütü alıyor mu ? Onuda mı tamamıyla kusuyor ?
Hayatt Doktora gittiniz mi benimde oyle şurup verdi ar mamasini biraktim fusun nirmal mamaya gectim geri
Fulyax Benim kızımın var şuan 5 aylik,aptamil 1.kullanıyorum ve içine yogunlastirici kıvam artici koyuyorum ayriyeten,oda aptamilin keçi boynuzu tozu oluyormuş, midesinde duruyor ve kusmuyor tokda duruyor,belki mama ml yatmıyordur size mamadan sanmam
Fulyax Ve reflü miğde kapakçığı gelişmediği için yediğini direk kusuyor,hemen yatırmayın mamadan sonra,dik tutun tutabildiginiz kadar benim kızım 4 ay üstümde büyüdü resmen son 1 aydır iyyiz🙏🏼🙏🏼🙏🏼 kusmuyor ve kilo alıyor sukur
Fulyax Merhabalar. Acil birşey sorucam arkadaşlar benim kızım kusuyor ve mama yogunlastiricilar var turkiyede bilen varmi ben yurtdışından tatile geldim suan ve btti yogunlastiricimI😑😑😑😑 yardimci olun lütfen