Oglums 15 günlük bebeğin var dün doktor iki tane biogaia ve sabsimplex damlalari almamı söyledi ikisini aynı gün kullanicam sanırım(niye iki damla aynı anda almamı söyledi anlamadım) ama nette de nurse darvey diye bir şurup varmış ondanda sonuç alan çokmus hangilerini alsam ve bunların yanı sıra gaz giderici ne icebilirim
Ozlemtgrlll Oglums ben bu biogaiayi denedim fayda etmedi canim nurse harvey şurubu cok iyi geldi maflor damla ile.bir kullandim cok rahatlatti
yaseminoztrk Oglums çünkü biogai probiyotik bağırsak düzenleyici diğeri de gaz damlası sadece düzenli kullanmanı öneririm hep aynı saatte ver saatleri şaşmasın. Bide nurse harveys bize en iyi gelen damla oldu tavsiye ederim ikisini birlikte kullanıyoruz bizde
monalissa Oglums bizde bio gaia ve nursa hayvers damla kullanıyoruz ama gece 3’ten sonra ıkanmaya başlıyor oğlum, fayda ettiği söylenemez, bende bir dahaya şurubunu deneyeceğim, çoğu kişi ondan daha memnun gibi sanki
Fadimealparslan Oglums biogaia ve nurse harveys colex şurubu bizde fayda etti biogaia aynı saat verdim 2 sise bitirdik şimdi 4 aylık kendi çıkarıyor gazını arada nurse harveys kullanıyorum
Oglums Ozlemtgrlll o şurubun peki bebekler için belli başlama günü varmı benim bebeğim için uygun mu ki gününe göre
Oglums monalissa evet bende daha çok surubundan memnun kalındığını duydum doktorda sormak aklıma gelmedi bioyla nurseyimi alsam dedim
Aysenur990 Oglums biogaia hiç faydasını görmedim doktorum baska ilaç yazdı SAB simplex çok çok iyi 3 kere 5 er damla kullanıyoruz gaz problemimiz kalmadı çok güzel gaz çıkartıyor
Aysenur990 Oglums bana da ikisini aynı anda kullanmamı söylemişti bende bio iyi gelmıyor diye bitince almadım sab simplexe devam edıyorum
Oglums Aysenur990 nasıl anladınız hangisinin daha iyi geldiğini ayrı ayrı saatlerde mi verdiniz damlalari
yaseminoztrk Oglums hayır biogai her sabah 10 da veriyorum. Nurse harveys de akşam 5 sabah 5 de veriyorum 10 ar damla. Genelde mamadan sonra değil de önce veriyorum kusunca gitmemesi için
Zynpglr Relactaz i tek geçerim hiç gaz problemimiz olmadı. Ayrıca biogaia da kullanıyoruz bağırsak duzenleyici
Ozlemtgrlll Ama dokotrum damlaisyla aynı içerik demişti damlasını da ilk doğduğu zamanlar kullandım bisey olmaz yani