Songena19 12 haftalık hamileyim ama hala uygun bir doktor bulamadım çoğu doktor kendi özel kliniğini açmış önerisi.olan varmı bu kafası karışmış anne adayına
Elifhzl35 Songena19 şehir hastanesine gitme imkanın varsa benim önerim necati hançerlioğlunu tavsiye ederim doğuma kadar olan bütün kontrollerime kendisine gittim memnundum ..
Zhrabrk Songena19 ben Fatma Bolkana gittim çok çok memnun kaldım onunda ozel kliniği var. Soran herkese gözüm kapalı öneririm.
Alperenimmm Songena19 Vm Medicalpark Ankara Keçiören Dr. Ulviye İsmailova. Gebelik takibim ve doğumumda kendisi tercihimdi. Çok memnun kaldım.
Songena19 Zhrabrk kendi muaynehanesi var maddi olarak bize uymuyor maalesef özel sağlık sigortamız var sadece anlaşmalı bir doktor ve hastane gerek
Songena19 Palet0056 buğra beye randevu aldım bakalım inşallah bizde memnun kalırız liv hastanesiyle anlaşmalı imiş özel sağlık sigortamız
Birponcikannesi Songena19 LİV hastanesi doç. Dr Türkan Gülpınar süper ötesi doçent olduğu İçin ve normal doğum yanlısı olduğu İçin tercih etmiştim
Palet0056 Songena19 bence ilk görüşmede memnun kalacaksınız bende öyle olmuştu test yaptırmaya gitmiştim o şekilde tanıştık sonrasında da devam ettim çok güler yüzlü bilgili bir doktor umarım sizde memnun kalırsınız sağlıkla alın kucağınıza☺️