Gunel99 Aptamılmı bebelacmı sutum yetmıyo bebeğime mamada verıyom bebelac aldm ama sankı tam erımıyo ama bebegım sevdı
1prens1prensess Gunel99 ben aptamil kullanıyordum anne sütüne çok yakın olduğu için ama bebelac denemek istemiştim oğlum içmemişti bebelacı tadına baktığımda aptamille aynıydı kokusu falan aradaki farkı çözemedim🤦🏻♀️😂
ogrtmnannee Bend eişe başlıcm gelene kadar mama vercez 8 aylık kaç numara mama kullanır ilk kez alcam ve hangi markayı önerirsiniz
neslihanuz1 Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama biz 1 numara similac kullanıyoruz şuan. içinde Palm yağı olmayan tek inek sütlü mama. İçeriği diğerlerine göre daha temiz geldi bize gıda dedektifi de araştırmıştı biz de ona göre similac kullanıyoruz.
Ucancivciv Ya bende aptamil kullanıyorum çok gaz yapıyor ve çabuk acıkıyor diye bebelac yada farklı bi mama markasına geçicem burda bekliyimde önerileri takip ediyim
Ayazimm58 Gunel99 Bizde gaz ve kaka sorunu vardi Aptamil conformil önerdi doktor öncesinde bebelac nutrikonfor kullandık kaka yapamiyordu