Krgztuba İyi günler kızlar gerçekten merak ediyorum artık tahammülüm kalmadı 13aylık olduk bugün ama hala aynı doğduğundan beri geceleri saat başı en iyi ihtimalle 5-10kez uyanır gerçekten dayanamıyorum başka bi sıkıntımı var bilmiyorum sağlığı Allah’ıma şükür gelişimi iyi ama kapamadan takıyorum neden uyumuyor diye 😢
Aselinnannesii Krgztuba gece uyutmadan önce yoğurt yedirin rahatlatır uyku yapar diyorlar. Yulaf ezmesi,yoğurt, cicibebe tarzında ysptim bende dün yedi ama bizim üst dişleri patlattigi için şuan etki etmedi pek .. deneyin siz isterseniz. Hem de tok tutarmis
Krgztuba Mihranimmm offff eminim sizinde denemediğiz yöntem kalmamıştır kafayı yicem artık düşünmekten
Krgztuba Mihranimmm doktor ne diyor peki size bay bay Nigt kullandım o bile fayda etmedi alerjik bi bebek zaditen kullandım uyku yaparmış her bebekte o bile uyku yapmadı 🤦♀️
Nazanelisa Krgztuba canm şuan zorla uyutup senin yazını gçrdüm gece çığlık çığlığa uyanıyor gündüz sürekli mızmız sadece emmek istiyor
Krgztuba ikizbabymom yok çığlık atarak uyanıyor kucağıma alıyorum uyuyor sonra bi saat sonda yine aynısı kalkıp oturuyor acıkıyor diye hem emziriyorum bazen mamada veriyorum gazınıda çıkarıyorum ama yok
ElifOkay Krgztuba Rezene senedinizin peki ama düzenli yapıcaksınız her gün yatmadan bir saat iki saat önce ki uykusunu getirsin
ikizbabymom Krgztuba doktora danışarak gece beslenmesini kesebilirsin gece yemek yemek bizi bile rahatsız ediyo sindiremiyodur belki
Drkdlr Krgztuba hiç sıkıntı y8k hepimiz geçnişizdir o yoldan ben 18 aylık olunca memeyi azaltmaya başladım azaldı uyanmaları. Azcık daga sabredin.
Baloglanveannesi Krgztuba selam 🙋🏻♀️ yalnız değilsin 13 aylık 4.aydan beri gece sayamadığım kadar uyanır ve çığlık çığlığa susturmanın tek yoluda emzirmek