NaimeYilmaz Hayriye bağırsakları henuz duzene oturmadı ondan olabılır rahatsız olmuyorsa kendisi cok sorun yapmayın 10 gune kdr normal. Cok rahatsız oluyorsa sızma zeytınyagı onerebılırım doktor tabsıyesıyle mamasına katıp verıyordum
ZekiyeTufan Hayriye 40 günlük bebeğe zeytinyağı mı verdinn yapma Allah aşkına midesi ne kadarda o kadar asiti kaldırabilecek poposuna sür karnına masaj yap ama içirmee
NaimeYilmaz Hayriye rahatsız oldugunu dusunuyorsanız verın 🤷♀️ Herhangi bir alıskanlık etme gibi özelliği yok rahat yapmasını sağlar sadece
Hayriye ZekiyeTufan 40günlükten daha önce verdim canım noldu doktormusun doktor söyledi bana sen verilmemesi gerektiğini nerden biliyosun söylesene
Derinsuveannesi ZekiyeTufan bende veriyorum manasına damlatiyorum gazına da iyi geliyor ve ben hiç pişik kremi kullanmıyorum poposuna da sürüyorum
Hayriye ZekiyeTufan teşekkür ederim de merak ettim acaba neden verilmez bunun mantıklı bi açıklaması varsa saygı duyarım
Busemm Aynı sorun bizde de var fitil ver dedi doktorumuz ama fitili çıkartıyo hemen bir iki saat kalsa bile erimiyo bebişimin popişinde hiç anlamadım. zeytinyağı veriyoruz sabah akşam birer çay kaşığı 42 günlüğüz zeytinyağı sayesinde biraz da olsa yapıyoruz