iki_prens_annesi ikbalkr tam bir yasindayken duzgun yurumeye basladi ondan once 10 veya 11 aylikken korkuyodu adim atmaya tutunarak yururdu genelde ama en gec 1 ay icinde ayaklari basarak yurudu sukur
annesinin_kizi ikbalkr benim kızım cuma 1 yaşına girecek 1 aydır kendini hızla geliştirdi ve şimdi yürüyor Salondan mutfağa gidiyor geri dönüp geliyor uzun süre yürüyor Bazen de ayağa dolanıp düşüyor tabi
Miniknur ikbalkr benimki de öyle 8 aylık oldu. 1 haftadır kendi kalkıyor. Çok hevesi var. Bende aynı soruyu akrabalara sormuştum ama net cevap gelmiyor tabi
Sinifcianne ikbalkr 7-8 aylıkken tutunup kalkmaya başladı oğlum 9-10 aylıkken yürüme arkadası ile yürüdü hep 11. Ayında yürümeye başladı.
ikbalkr Sinifcianne teşekkür ederim cevabınız icin🤗daha tam emeklemiyoruz geri geri emekliyor ayakta yürütüyorum baya durabiliyor kendi kendine ayağa kalkmaya da başladı son bir haftadır 8. Ayımıza bir hafta var. Biraz kilolu emeklemez diyordum ama beni yanıltacak sanırım ☺️
ikbalkr Miniknur her çocuğun gelişimi farklı benim hiç acelem yok hiçbir şeye ama insan merak da ediyor neyi ne zaman yapacak diye ☺️
FikriyeAli 11 aylık yürümeye başladık biz zaten 6.5 aylıkken emekledik simdi 13 aylık ve cok rahat kendi kendine yürüyor
Nltka Ay 8-9 aylıkken tutunup kalkmaya gezinmeye başladı 13 aylıkken yürüdü artık bu yürümüyor mu sorusu bana fenalık getirmişti oğlum hiç cesaretini toplayamadı yürümek için zaman aldı
1prens1prensesannesii ikbalkr 9 aylıkken felan biryerlerden tutunup sıralama yapıyordu. 11 aylıkken yürüdü.
Snmtt ikbalkr 6 aylıkken sıralamaya başladı ben hemen yürücek sandım korkmuştum biraz yorucu olacak diye ama 14 aylıkken ancak yürüdü🤷🏽♀️
Violet ikbalkr 14 aylık ve yürümüyor. Emekliyor ve dizlerinin üstüne kalkıyor sadece ayaklarını basmıyor hiç. Bazen çok kaygılanıyorum off bilmiyorum yaa