Mrymmhmt Selam annişler 7 aylık bebeklerinize neler yediriyorsunuz ve mamayla besleniyorsa kaç ml veriyorsunuz ? Ben tavuklu şehriye çorbası veriyorum bi kase bitiriyo cicibebe veriyorum muz ezip veriyorum arada yoğurt karıştırıyorum yumurta denedik sevmedik sanırım sizlerde cevaplarsanız sevinirim 🥰
Mevosss Mrymmhmt merhaba 😊 bende patates haşlaması, yumurtanın sarısını, un çorbası, şehriye çorbası ama blendırdan biraz geçiriyorum, yoğurt.
Denizlina Mrymmhmt benim kızım da tavuk suyuna şehriye çorbasına bayılıyor ben blendir yapmıyorum tel şehriye yiyor kolayca dişi yok henüz bide yayla çorbasına bayılıyor en favorisi sabahları benim yaptığım.labne 1 yumurta sarısı ve evde hangi meyve varsa avakado varsa daha iyi tabi bazende muhallebiler yiyor birde yoğurt
Denizlina Mrymmhmt benim kızım da tavuk suyuna şehriye çorbasına bayılıyor ben blendir yapmıyorum tel şehriye yiyor kolayca dişi yok henüz bide yayla çorbasına bayılıyor en favorisi sabahları benim yaptığım.labne 1 yumurta sarısı ve evde hangi meyve varsa avakado varsa daha iyi tabi bazende muhallebiler yiyor birde yoğurt
Bebegimm42 Mrymmhmt bizde yedi aylık olduk sabah az bir yumurta yedi labne sevmedi avakado ezdim sabah yemedi ikindin de sebze çorbası wrada un çorbası
Bebegimm42 Mrymmhmt bizde yedi aylık olduk sabah az bir yumurta yedi labne sevmedi avakado ezdim sabah yemedi ikindin de sebze çorbası wrada un çorbası meyveler de sevmedk yoğurtta zorla sizin de kilo alımı durdu mu
Bebegimm42 Mrymmhmt bizde yedi aylık olduk sabah az bir yumurta yedi labne sevmedi avakado ezdim sabah yemedi ikindin de sebze çorbası wrada un çorbası meyveler de sevmedk yoğurtta zorla sizin de kilo alımı durdu mu
Bebegimm42 Mevosss bende sebzeleri tek verdim sonra bszen un çorbasının içine katıyorum kilo alımı iki aydır durdu çok huzursuzum
serap6155 Bebegimm42 avakadoyu muz ve pekmezle tatlandırıp verin deneyin birde öyle daha güzel yiyorlar 🥰
Bebegimm42 Mrymmhmt Mrymmhmt bizde yedi aylık olduk sabah az bir yumurta yedi labne sevmedi avakado ezdim sabah yemedi ikindin de sebze çorbası wrada un çorbası meyveler de sevmedk yoğurtta zorla sizin de kilo alımı durdu mu