Demet3435 Hanımlar merhaba, 3 aylık kızım var doğum kilosu 2300 suan 4200 dr gelişimi iyi degil dedi mama başlayabiliriz dedi. Devletin raporla verdiği mama varmış kullanan oldumu acaba ?
antikoalababy Demet3435 benim yeğenim için boyu uzasın diye kullanıldı baya faydasını gördü boyu baya uzadı
pembeninkurku Demet3435 ben kullandım kuzum ama bilmiyorum sanki faydasını görmedim gibi benim de kızım 5 aylık en son kilosu 4800 dü ben senden daha vahim durumdayım 🤦♀️ Her bebek bir değil inşallah sende işe yarar🌸
Mom356 Demet3435 ben kızıma kulllandım 60 tane raporlu mama bir faydasını görmedik inşallah siz görürsünüz
pembeninkurku Guzelkizimbenim hiç yapmadım canım bazıları mamasına biraz katıp veriyormuş bende direk veriyordum çay bardağının çeyreği kadar çay bardağının çeyreğide 60 ml oluyor galiba 😂 eğer sade içiremiyorsan mamasına kat burdan bi arkadaş yazmıştı mamasına katarak içiriyorum diye 😊 infantrini mi verdi size de? Özel mama
Guzelkizimbenim pembeninkurku mamada içmiyor ki anne sütü sadece evet sıvı mamaydi işte evet içmediği için yazmadı doktor deneme amaçlı verdi onu içirip kan testi verecekti
neslihanuz1 Demet3435 https://gidadedektifi.com/2017/08/02/devam-sutleri-incelememizle-ilgili-genel-degerlendirme/ bunu inceleyip öyle karar verin. Biz similac kullanıyoruz içinde Palm yağı olmayan tek inek sütlü mama. Keçi sütlü mamalarda güzel kilo aldırıyor bebişlere sma biraz ağır olabilir her çocuk kabul edemeyebilir denemek gerek :)
ElifTGM Demet3435 Ben kızıma kullandım. Bir gün biberonu yatağın başında unutmuşum. Gece dökmüş. Sabah kalktığında saçları donmuş gibi insnılmsz diken gibi olmuştu. Karda elbise asınca elbisenin donması gibi elbisesidr öyle kazık gibi olmuştu. İçinde inanılmaz yüksek şeker var. Benim kızım içmemişti zaten iğrenç kokuyor. Kilo alsın diye jiç bu eziyeti çekmesine gerek yok sma olur bebelac olur kilo alımını gözlemleyerek başka mama kullanın derim. Benim kızım sma ile 8 ayda 4 kilo aldı