Funnymom Arkadaşlar bebişim 3 aylık olmak üzere. Doğduğundan bu yana banyo filesi ve bebek küvetinde yıkıyorduk ama artık çok hareketli ve de file küçük geliyor gibi. Sizler nasıl yıkıyorsunuz, ne tavsiye edersiniz?
Ozlem06 Funnymom canim 3aylik bebegi baska nasil banyo yaptirabilirsinki baska,benim bebegimde 5aylik bende banyo kuvetinde legende yani birde filesinde beraber yikiyorum
Berenemre Funnymom merhaba😊ben oturuyorum küvete bagdaş kurup oturuyorum muslugu acıyorum kızımıda alıyorum kucagıma yatırıyorum hem usumuyo su sureklı aktıgı ıcın hemde cok rahat oluyoo 5 aylık kızım 2 aydır boyle yıkıyorum 💕
ayseoztas Funnymom dogdugundan beri legende yikariz biz kayinvalidemle yikardik onun bu hafta maniligi çıktı bu aksam esimle ben ilk kez yikadik cok rahat valla legen mis gibi genis genis ohh😂
Funnymom Nilly file küçük gelmiyor mu artık, kafasını bir yerlere çarpacak diye korkuyorum Allah korusun
Nilly Funnymom sol elim hep onda sağ elle yıkıyorum kafası falan çarpmasın diye napim ben de bilemedim
maymay Funnymom valla banyo demek benim terden su olmam demek af edersin bi tarafima kadar terliyorum :D
sulusepken Funnymom küvetin içine kirli kıyafetlerini koyun bebeğinizin ya da battaniyesini yumuşak olsun onu üstüne yatırın öyle yıkayın yumuşak olur ve üşümez 🙋♀️
Ozgeasya77 Biz eşimle birlikte yıkıyoruz file falsn kullanmadım hiç ben sol koluma yatırıyorım sağ elimle başını sabunluyorum eşimde vucudunu sabunluyo sonrada duruluyoruz 2.5 aylık olduğumuz için uzun tutmuyorız zaten 5 dkkada bitiyo banyosu suyuda seviyo ağlamayınca rahat rahat yıkıyoruz☺️