gulay_candemir Oglumda vitiligo var Gitmedigimiz doktor kalmadi ama carasi yok diyorlar Vutilogo olupta caresini bulan var mi Lutfen yardimci olun
bluekoala gulay_candemir üstte kalsın😭rabbim şifa versin 🙏deri hastalığımı? Oğlunun derisindemi açık renklilik var?
Jument Vitiligo ciltte beyaz lekelerin ortaya çıkmasına neden olan bir deri hastalığıdır. Vitiligodan kaynaklanan renk kaybının ne kadar geniş bir alanda ve hangi yoğunlukta gerçekleşeceği tahmin edilemez.
gulay_candemir Aysecik2020 Doktorular tedavisi yok diyor ama ben herseye ragmen bir gun caresini bulacagimiza inaniyirum insallah
Eylulhuma Aysecik2020 gulay_candemir Vitiligo postlarına hep yazmaya çalışıyorum bir umut olur diye. Barış muslu lütfen araştırın. Çocuğunuz ayrılıkla alakalı bir travma yaşadımı veya yakınlarından arkadaşlarından birini kaybetti mi? Yada ortam değiştirip arkadaşlarından ayrılmak zorunda kaldı mı hiç ? Bunların üzerine çalışırsanız tedavi edilebilir belki çünkü bu hastalık tamamen travmatik. Allah bütün şifa bekleyenlere şifa versin amin 🤲🏻
Burcinisp gulay_candemir merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Otoimmün bi hastalık diye biliyorum. Bütüncül bakan bir çocuk doktoru edinmeniz lazım. Yani fonksiyonel tıp hekimi. Onlar hem vücuttaki parametrelere hem beslenme önerileri ile hastalarına yardımcı olmaya çalışıyorlar. Belki şifa olur. Çünkü takip ettiğim doktorlar var gerileyen hastalarının paylaşımlarını yapmışlardı. Gerçi onlar yetişkinlere bakan dahiliye hekimiydi
gulay_candemir Burcinisp 20 yasinda oglum simdiye kadar bir cok tedavi uygulandi Cok tesekkur ederim Dediginizi de yaparim