Penguenim Bilen var mi kizlar cizgi film indirmem gerekiyor telefona. Malum yolculuklarda acmak zorunda kalabiliyoruz sebeke cekmeyen yerler icin kurtarici program kullanan varsa tavsiye bekliyorum tesekkurler🥰🥰
gezentianne Penguenim Youtube Premium aile paketini kullanın hem reklamskz hem de indir dediğinde youtube/indirilen videolar sekmesinde cıkıyor
Penguenim prensinannesiiii @Domino youtube go diye bir uygulama varmis arkadaslar. Google play store da bulamadim ama google aratinca yazip indirdim cok memnunum
Domino Penguenim Nasil bir uygulama yani internetsiz de video izleyebilir mi ve ne yapmamiz lazım ne yazayim ?
Annelinko1 Myt müzik diye bi uygulama var bende kızıma çizgi film indiriyorum gayet kolay indiriyor deneyebilirsiniz 😊👋
Gin Penguenim netflix kullanıyorsanız onda indirme yapılabiliyormuş, internetsiz izlemek için. denemedim ama duyum aldım bu yönde😹
Fatma_52 Penguenim youtube go uygulamasindan youtubedeki videolarin aynilarini indirebilirsin. Myt muzikten de mp4 olarak ta iniyor videolar.