Zelihadefne Sürekli ağzımda elleri. Uyurken agzina aliyor meme emiyor agzina aliyor. Agzina alirken uyaniyor. Elleriyle kendini uyandiriyor. Var mi bunu yasayan.
ZehraSareMom Zelihadefne Kac aylık cok normal canim benim bebegimde 3 ve 4 aylikken eli hep agzindaydi 6.5 aylik olduk gecti
Waffle Zelihadefne bebekler bu dönemlerde çevreyi ağzı ile tanır her şeyi ağzına götürmek ister en yakın ve kolay olanda elleri ve Buda gayet doğal ve normal bir durum 😌 engel olmayın götürsün keşfetsin
Ozlem_likce Zelihadefne Evet benim bebeğimin de eli hep ağzında zorla çekiyorum. Bazen öyle sokuyor ki midesi bulanıyor 😂
YazarAnne Benimki de ellerini sürekli ağzına alıyor. Elini kendisinden uzaklaştırınca sinirlenip komple ağzına sokuyor ikisini birden 😂
gulsen03rs YazarAnne aynı bizimki 😂 hırslanınca ikisini birden yumruk yapıp ağzına sokma çabası yok mu 😂😂😂
Tugceynr Zelihadefne yaa bizde 3 aylık olucaz aynı beni emerken memeyi itip elini ağzına sokmaya çalışıyo 🙂Ben kendini uyandrmasn diye yarm kundak yapıyorm
Zelihadefne Tugceynr yarım kundak yapiyorum olmadi. Tama gectim. Guclendi bide artik kundaktan cikiyor. Kundak istemiyor artik ama kundak yapmasam uyaniyor. Kısir döngüde kaldim.
bahar95 Zelihadefne benimde oğlum 3 buçuk aylık hep ağzında eli emzik emerken bile parmağinida birlikte emiyor çok tatlılar 😍😍😍
Tugceynr Zelihadefne evet kundak yaparken ortalığı yıkıyor uykuya daldıktan sonra yapıyorm bazen ama artk pes edip diyorm ye elini 😀
Zelihadefne Tugceynr bende oyleyim vallaha. Cikariyor elini cikar diyorum cikar da rahatla. Basinda duruyorum uyurken bisey yapamiyorum. Ellerini kontrol edene kadar boyle olacak heralde.