Sedakumsal Iyi aksamlar bebeğim çok sık emip çok fazla kusuyor emzikde tutmuyor 26 günlük ne yapabilirim
Merveyavuz Sedakumsal Oğlumda öyleydi canım aşırı emmekten sürekli kusardı ama ben az emzirmekten başka bir çözüm varmı bilmiyorum. Onuda maalesef bebişler kabul etmiyor 🙄 Kilo kaybı yaşamıyorsa çok önemli değil idare edicez bi süre
ZeynoEylul24 Sedakumsal sen kesinlikle üşütmemelisin. Sütünden direk bebeğe geçiyor ve kusmaya sebep oluyor.. kustugu icin açlık hisseder sürekli ondan emmek isteyebilir. Kendini sıcak tut
Sumeyyee Bizimki 5 aylık hala foşur foşur kusuyo maalesef ilaçta kullandık ama hala kusuyo. Kilo alıyosa önemsenmiyo kusma
Sedakumsal Sumeyyee kilo alımı çok şükür güzel dedi dr inan kusunca ne yediği kaliyo ne giydiği bide hep endişe halinde oluyo insan bise olur mu die
Sedakumsal Sumeyyee kilo alımı çok şükür güzel dedi dr inan kusunca ne yediği kaliyo ne giydiği bide hep endişe halinde oluyo insan bise olur mu die
Sedakumsal Sumeyyee kilo alımı çok şükür güzel dedi dr inan kusunca ne yediği kaliyo ne giydiği bide hep endişe halinde oluyo insan bise olur mu die Sumeyyee Aynen kilosu iyi çok sukur
Yakamoz Asiri kusma ozellikle de fışkırtarak kusma alerji belirtisi olabiliyormus. Doktorunuza danışın bu konuda veya reflüsü olabilir size yardimci olacaktir mutlaka
Sedakumsal Yakamoz Aynen fışkırarak kusuyor nasıl bi tedavi uygulaniyo acaba bn görürdüm devam ederse araştıralım dediler
Sedakumsal Yakamoz Aynen fışkırarak kusuyor nasıl bi tedavi uygulaniyo acaba bn görürdüm devam ederse araştıralım dediler
Sedakumsal ZeynoEylul24 annemde olr diyoyor sıcak tutmuyor kendini diye bu sık tutum deneyim allum gece r ınslh her dk ekmek istiyo