bjkbb Hanımlar merhaba. Biri beni bu çileden kurtarsın vala😔 siyahları yıkayınca makineden hep tozlu gibi cikiyo çırpsamda geçmiyo camasiri üzerine yapışmış oluyo kuruyuncada toplarken o tozlar yükseliyo havaya bir toz bulutu gibi ne yaptıysam düzelmedi programı değiştirdim deterjanı değiştirdim herseyi denedim ama yok yine aynı sadece siyahlarda oluyo bu olay. Başına gelen çözüm bulan varmi ya🙄
eceunverkanra bjkbb Benim de oyleydi ve evde 2 kedi var, surekli toz, tuy oluyordu ve ben rulolarla utu sirasinda temizliyordum cok yorulmustum. Kurutma makinasi alarak cozum buldum. İnsallah size guzel oneriler gelir🌸
Maviyesil121212 bjkbb maalesef aynı durumdan muzdaribim. Makina ya da deterjanla Alakası yok zira çevremdeki herkes aynı sorunu yaşıyor. Sanırım tek çözüm kurutma makinası
mervealco bjkbb benimkide aynı dediğiniz gibi, markadan olduğunu düşünmüyorum sizinki Ariston Muş benimki Arçelik oda yapıyor.
Sinoo61 eceunverkanra aynen ben de kurutma makinesiyle kurtuldum.. bebeğimin kıyafetlerini kışın Petek önü kurutmalıkta kuruttup ütülediğim halde tozlu oluyordu.. hele balkonda kuruttuğum çamaşırlar üff 😑 benim de banyoda yerim yok balkona kurdum makineyi.. şimdi çamaşırlar hem tozsuz hem yumuşacık ☺️
ipekkizz bjkbb valla benimde yoktu ama dolap söktüm sırf bu toz yüzünden bezdirmişti artık sadece siyah degil camasır asıyorsun anında topak topak toz simdi rahatım cok sükür
bjkbb Maviyesil121212 vallahi yerim olsa çoktan alırdım zaten kışın çocuk çamaşırı kurutmak zor oluyo.
Emine_1245 Bende aynı dertten muzdaribim. Inan siyah kıyafet almak istemiyorum artık. Makine için temizleyeciler var onları bile kullandik ama yok. Makinenin markası ne canım. Biz makineden kaynaklandığını düşünüyoruz artik
bjkbb Emine_1245 hitpoont ariston benim makinem ya makineden heralde bilemedim ki 2 buçuk yıllık makine bide
bjkbb mervealco benim annemin makinesi arcelik onda öyle birsey olmadı hiç. Şaştım kaldım internetten araştırdım servis çağıran oluyormuş ama çözüm bulunamıyormus yeni makineyide değiştirmek istemiyorum bazen diyorum şöyle tamamen bozulsada bari başka makine alsak 😃
ikizbabymom bjkbb kazan temizleme programı oluyo bazı makinalarda bi de silkeleyip at çamaşırları makinaya
bjkbb ikizbabymom benim makinem de öyle bir program yok bildiğim kadarıyla ama sirkeli suyla temizledim kazanı boş durulama yaptırdım ama yine etki etmedi