Sumeyyee Kayseride sünnet için önerebileceğiniz hastane doktor var mı hanımlar. Ücreti ne kadar Teşekkürler 🥰❣️
Tuba234 Sumeyyee cnm medıcal palace da bulent bey var 700tl dunyamda var 1100 tl Mustafa dede var kılınık 500tl musa öz var klınık 500tl
Fulyasin08 Sumeyyee Özel Erciyes kartal hastanesi, çocuk cerrahi şuan ismini unuttum 7 ay önce oğlumu sünnet oldu çok memnun kaldık oğlum sadece bir acı çekti. Sabah 9 da girip 12 de çıktık hastaneden, ücreti 750 TLdi eğer artmadıysa. 🤷🏻♀️🤗
Gldnkrm Dünyam hastanesinde Ali Aslan var ona yaptırdık, ilk çişinde bile acısı ağrısı olmadı bir haftada tamamen iyileşti ama fiyatını bilmiyorum canım.
Sumeyyee Gldnkrm çok teşekkürler. Ben İstanbulda yaşıyorum arabayla gelicez ailem orda sünneti orda yaptırıcz1 hafta sonra tekrar dönücez korkuyorum çok yolculukta sünnet acısı felan naparım diye🤦🏼♀️🤦🏼♀️😪
Tuba234 Sumeyyee halam 2 oglumuda musa özde yaptırdı arkdaslarımda dahıl ama ben medıcal palace da kı dr u tercıh ettım
Gldnkrm Sumeyyee ben de Ankara’da oturuyorum canım sünnet olup yola çıktık biz o halde bile bişey olmadı, lokal anestezi oldu onun etkisiyle eve geldik ruhu duymadı ☺️
Gldnkrm Sumeyyee ayrıca bir hafta sonra acısı filan kalmıyor biz bebek arabasıyla gezmeye çıktık kaç defa 1 hafta sonra
Fulyasin08 Sumeyyee Evet doktorumuzdan çok memnunduk, bu arada klavye azizliğine ugrayıp eksik eksik yazmışım kusura bakma canım. 🤗
Kurabiyem Kızlar sünnet sonrası tedavi bakım nasıl yaptınız? Benim oğlum da 4 gün öncr sünnet oldu. Oğlum 1,5 aylık. Doktorumuz Antibiyotik ve ağrı kesici krem verdi ve poşetle kapatmamızı söyledi. 5 gün boyunca bu şekilde olacak dedi ama pipisi poşetle kurumuyor. 5 günden sonra beze yapışır diye korkuyorum. Siz neler yaptınız?
Karakiz Kurabiyem cnm poset n alaka ilk defa duydm poset terletir saten kuru olmasi lazim krem verdiyse onu surun kagit petbardak ustunu kesin pipisinin oraya kiyun bezleyin hicbisey olmuyo poset ve bezi deydikce agrir yapisir petbardak iyi oluyo yegenimde oyle yaptk oglum 4 aylik bizde gun alacak oyle yapmayi dusunuyrm gecmis olsn
Melihaptt Kurabiyem bizde dünyam hastanesinde yaptırdık çok memnun kaldık ben hiç öyle bişeyler örtmedim pipisinin üstüne bezinde güzelce durdu kremini sürdük ilacını içirdik eve geldik kendi kendine emeklemeye devam etti
Kurabiyem Karakiz sağol canım. Sürtünmesin diye doktor dedi. Evet kurumuyor bi de enfeksiyon riski bence daha da artıyır. Sürekli terliydi o bölge :/ Melihaptt ben de çıkardım poşeti :) sirek pipisine sürdüm kremi. 😊