Smilebayy Merhabalar kızlar ben Salı günü normal Doğum yaptım dikişlerim var oturup kalkamıyorum ne kadar daha sürecek geçmesi için ne yapmam lazım 🙏🏻🙏🏻
fatima Smilebayy temiz ve kuru tut, ilk 3 gün geçmiş biraz sabret 1 haftaya acısı hafifler. oturup kalkarken bacaklarını ayırmamaya gayret et. çabuk kaynasın dikişler. geçmiş olsun canım 🙏
Habibe24 Smilebayy bende iki hafta oldu doğum yapalı dikişlerim var canım wc de soğuk su teması yapma ilaçlarını aksatma benim 1 hafta da ağrılarım azaldı Kızımda iltihaplanmıştı 1 aya yakın sürdü geçmesi aman dikkat et canım iltihap falan kapmasın
Umayumayumay Smilebayy canım benim on gün oldu ilk bir hafta çok ağrıdı oturamadım falan hatta açıldı sanmıştım ama son üç gündür iyiyim hatta bugun ev işi bile yaptım sanırım 1 aya her şey geçer
Derinkomm Benim 1 hafta sonunda hafiflemişti acısı sonra da azar azar geçti. Temiz tut ilaçlarını zamanında kullan.
Aybk Derinkomm ilk 2 gün hiçbirseyim yoktu, 3. Gün oturamadım acıyordu oturunca 2 gün kadar sürdü geçti birdaha da olmadı
HKyhn Smilebayy öncelikle ped kullanma. Gazlı bezin içine ped gibi pamuğu koy onu kullan. Ve her lavaboya çıktığında bi seferinde batikon(eczaneden alınıyor)bi seferinde de kantoron yağı ile pansuman yap. Allah’ın izniyle bi haftaya geçer
Cansu-ata Smilebayy ah cnm ah ne cektim o dikislerden bende hem icten hem distan oldum 20 gun ayaga kalkamadim oglumu kucagima alamadim emziremedim kuruyan dikislerim cildime batmaya baslamisti yani bi ay cektim emziremedigim icinde sutum geri cekildi
Cansu-ata maysa-19 bendede ole oluyordu cnm ama her bi satte sicak su kovaya koyuyom pamukla temizliyordum snra kurutup afedersin uzaniyirdum az hava alsin kurusun diye birsey giymiyordum ustume bi carsaf atip tenturdiot koyup bes on dkka bekliyordum ama kesinlikle otuyramiyordum ole yaparak iyilestim sukur
Sevgi1 maysa-19 kız o ney sezeryan gibi bende sezeryan oldum bı hafta yardımsız yatıp kalkamadım çok fenaydi🙄 normalde hemen ertesi gün kalkiyo millet diyorlar bide bana
1850 Smilebayy canım oncelıkle Hayırlı olsun cok dikkat et kabız olmamaya calıs. Kendını fazla zorlama ben cok dıkkat etmeme ragmen acılma oldu dıkıslerde 2 bucuk ay oldu yenı ıyı oluyorum. Bol bol batikonla yıka kuru tut . Ped kullanırsan bıle her tuvaletten sonra degiştir mutlaka
Mom06 Smilebayy 2 hafta sonra daha rahat oturursun benim 1 ayda tamamen dikişler düştü 40ından sonra ilişki yaşadık ama acı doluydu 2. ayda hiçbişey kalmıyo canım
Nebicimanne Smilebayy kuru tut dikislerini tuvaletten sonra fonle kurut emziriyosan yatarak emzir ama uyuyakalma😊 cok ayakta durmamaya calis protein agirlikli beslen cabucak iyilesirsin insallah 🤗
Bulutesila Benim 2 ay sürdü ama mikrop kaptım ve çok kötü birşey batikon yapın oturun leğenin içine çok iyi geliyor vede kuru tutun orayı nemli bırakmayın
Efenin-annesi Ben hiç geçmeyecek sanıyordum, oturup ağlıyordum o derece aciyordu ama 10 gün sonra baya baya geçmişti acısı
elifsrbs Smilebayy bende yeni doğum yaptım 🤱🏼doktorum sadece sürmem için batticon verdi ama ben ekstra mikrop kapmasını önlemek için rivanol aldım ikisini bir kullanıyorum. Bir de bunu kullanmanızı tavsiye ederim 👍🏻🙂