Ertugrulunannesi kızlar ne zaman götürdünüz kontrole kac gunlukken ve onceden randevu almak gerekir mi ben sabah gotursem polikliniğe doktor ultrasona yonlendirince hemen bakyolarmı yoksa ultrasona tarihmi veriyolr bilgisi olan aydnlatabilir mi
Milasmom Ertugrulunannesi biz 1.ayini dolduracagi gun yani perşembe gününe onceden randevu aldık ultrason ve 1.ay aşısı için.
ilaydanurhvt Ertugrulunannesi bn aylık kontrolınde yaptırdım. Doktot yönlendirdi bizi Bnim gittiğim hastahanede saat 2 den sonra yapılıyordu
Sydturan Bizim burda doğum yaptığın zaman doktorlar çocuğun gidicegi bölümlerden randevu kendileri alıyor 1 buçuk ay önce doğum yaptım mesajla cuma günü kalça için randevumuz var
Ertugrulunannesi özelde dogum yaptm kalca cıkıklıgı icinde baska bi ozelin kağıdını verdiler randevu alıp gidersiniz diye ama ozelde degil devlette bi cocuk doktoruna gidecem artk işleyişi bilmiyorum bi soraym ddim
Mom107 Ertugrulunannesi 2 ayda yapılıyor özelde aynı gün devlettede yoğunluğa göre sıra verebilirler ama en doğru sonuç 5 ayda çekilen röntgende belli oluyormuş göz muayenesi ve bebek erkekse üroloji muayeneleride 3 ayda oluyor