elif2223 Bebeğim 17 günlük arada bir emerken tıkanıyor ve o tıkanınca ben ne yapıcağımı şaşırıyorum. oyüsden hala yanlız kalamıyorum yanımda mutlaka biri olsun istiyorum ama bu durum nereye kadar devam eder bu şekilde onuda bilmiyorum. biran önce kendime güvenim gelsin cesaret gelsin istiyorum. benimle aynı durumda olan var mı aramızda acaba??? beni bi cesaretlendirinn.... ☺️
AyazAslan elif2223 ben yuzune hizli ufurunce kendine geliyordu, ebemiz soylemisti. Eger ise yaramazsa 2/3 defa yaptiktan sonra, ters cevirip dizinizin ustune yatirip kurek kemigine dogru vurun, internetten ilk yardim videolarinda bulabilirsiniz
Muradiye elif2223 gögsünüz çok doludur sütte bebege tanzikli geldiği için bebek sütü kontrol edemiyor ve tıkanıyor emzirmeden önce gögsünüzü biraz sagıp tanzigi önlerseniz tıkanmanız ortadan kalkar
PembeAda elif2223 Sütün kaynadığı zaman fokur fokur akar bebekte kendi çekme hareketini yapınca ağzına fazlasıyla süt girer bu da onun boğulmasına ve tıkanmasına sebep olur , bu durum da parmaklarınla göğüsünün kahverengi kısmının dışını ✌🏻Şu şekilde sıkarsan kanalların bir kaçını sen tıkamış olursun bu durumda aşırı süt gelmez kaynarken bebişte zorlanmaz inşallah 🙋🏻🙋🏻
Gamze0677 Tıkanma derken emerken sütünüz bogazına kaçmasımı yani? Eğer öyleyse emzirmeden önce gögsünüzü sağıp boşaltın yine olmuyorsa bebeğinizi üzerinizde eğik pozisyonda emzirin
elif2223 Gamze0677 evet emerken galiba süt fazla geliyor birden çekince tıkanıyor. bugün boşaltp vermeyi denedm gene bir kere tıkandık kafayı yicem artık ya
Ylzmry 2 ayligiz banada aynisi oldu cok panik yapmistim zamanla alisiyosun once biraz kendine gelmesini bekle gelmezse yüzüstü ayagina yatir basi asagiya gelecek sekilde kurek kemiklerinin arasina sert vur ve mutlaka bazen heyecanlı emebiliyorlar arada memeni agzindan cek emmeyi ogrensin nefesini kontrol etsin
elif2223 Ylzmry memeyi ağzındn çekmeyi denemedim onuda deneyim bakalım. emerken bikere tıkanıyor tam oh kendine geldi derken çektiği nefesle tekrar tıkanıyor