Bktbll Oncelikle hayirli geceler bebegim 9 aylik ve ben 7 gun geciktim tiroit hastasiyim saha onceden gecikmelee hastaliktan dolayi olurdu ama suan degerlerimde iyi yarin artik test yapicam iyi dayandim birde sezaryan dogumluyum bu kadar az ara olup hamile kalan sezaryan olan varmi kizlar
Ates_mami Bktbll korunmuyorsanız tabiki olabilir. Test yapın. İçiniz rahatlasın.varsa da Sezeryana takılmayın 9 ay yine iyi bir ara. Ben 3 aylıkken hamile kaldım. Üstelik 3.sezeryan. Doğdu 5 aylık olmak üzere. Bişey olmuyor yani
Ultraslan40 Bktbll tekrar tiroid problemi yaşıyor olabilir misiniz? Çünkü siz de biliyormuşsunuz zaten, gecikme yapar genelde. Korunuyorsanız zor bir ihtimal, ama düşük ihtimal olma durumunuz da var. Bilemedim.🤷♀️🥺☺️
Bktbll Mugeela44 canim korunma var ama benim oglusumda da anlamadim nasil hamile oldugumu tiroit tedavisi goruyordum hamile kalamiyordum bir turlu supriz olmustu 🙈
basaktpe12 Bktbll daha doğum yapmadım oğlum 15aylık ben 4aylık hamileyim 1,5yaş olacak arada ama tanıştım biri 6aylıkken hamile kaldı suan kızı 3aylık diğeri 1yaşında iyi gidiyor rahatım diyor
Bktbll basaktpe12 anladim canim ben oglum dogdugundan beri beni emmedi sutumu elektirikli pompayla sagip verdim simdi sutumde cok az geliyor 10 cc falan bende supeye dustum yarin test alicam artik insallah sizde saglicakla bebisinizi kucaginiza alirsiniz 🙏
Bktbll Ultraslan40 bende bilemesim canim yarin ola hayrola tiroit gecen ay kan verdim degerim cok guzel cikti hayirlisi bakalim
Ultraslan40 Bktbll inşallah normaldir değerlerin. Hakkında hayırlısı canım ne istiyorsan öyle olsun. ☺️