ilseng Muayene ücretini bilmiyorum çünkü sağlık sigortamız var, 15₺ ödüyoruz.
Alerji ile ilgili bir anım var onu da anlatmak istedim. Kızım kaç aylıktı hatırlamıyorum. Bi anda biiey oldu, aşırı huysuz, kakası bi mukuslu bi yeşil. Acayip değişik şeyler yaşadı. Sevinç hanım da İzmit’te tabi. Test için buraya kadar gelmeyin, gidin evinize Pendik yakın. Orada yaptırın dedi. Gittim yaptırdım. Sonucları Sevinç hanıma göstermeden önce hastanede 3 ayrı doktora gösterdim. Ve bana hepsi kızımın alerjik olduğunu, diyet yapmam gerektiğini, bundan sonra süt ve süt ürünlerini hiç bir şekilde kullanmamam gerektiğini söyledi. İçim rahat etmedi tabi, ertesi sabah aldım kızımı gittim İzmit’e. Sonucları Sevinç hanıma verdim. Diğer doktorların söylediklerini söyledim. “Bu değerlerle diyete başlamana gerek yok. Ben geçici bir şey olduğunu düşünüyorum. Bir hafta biraz dikkat et, sonra yemeye yavas yavas devam et” dedi. Ve kızımda ki alerji durumu gercekten geçici bir şeymiş , geçti 🤷🏻♀️
Daha bunun gibi kaç anım var 🙈 Sevinç hanıma ben gözüm kapalı güvenirim bu yüzden, içiniz rahat olsun 🌿