Kmsal78 FilizUlucay16 rezeneyi bebeginede verebilirsin eger cok kabizsa kulak copuyle totosunu uyarabilirsin canim zeytinyagi yardimiyla benimkide cok kabiz olurdu ben hep oyle yapardim iyi gelirdi
Yelizbsds FilizUlucay16 canım karsuk gliserinli fitil ver bir kere hemen düzene giriyor daha kabız olmaz
Nefeshiramm FilizUlucay16 bence sen iç sonuçta sütünden bebeğe geçer çünkü bebeğin kabızlığına iyi geliyor diye okumuştum netten araştır bakim bebeğe veriliyor mu direk bilmiyorum onu ama ben gaz sıkıntısı çektiğimde bunları kullanıyorum ve hemen isak oluyor bebişte
Nefeshiramm FilizUlucay16 bir su bardağı kaynamış suya 2 yemek kaşığı rezene Bi su bardağı kaynar suya bir tatlı kaşığı Kimyon
Busra9292 Rezene kimyon elbet faydası vardır ama ben Kefir tavsiye ediyorum, benim kurtarıcım olmuştu. Siz için sütünüzden geçer. Ek gıdaya geçtik bebeğime de veriyorum haftada 2 kez iyi geliyor rahatlatıyor.
FilizUlucay16 Busra9292 kefir kendim yapıyordum ama artık yapamıyorum dogal probiyotik ne zamandır içmiyorum
Kmsal78 FilizUlucay16 O zaman hem kendin ic rezeneyi hemde bebegine icir 3 4 cay kasigi ama hergun duzenli icir kuzum ne zamandir kabiz bu arada
Gzlmls Canım benim bebeğim de 2 aylık bazen 4 hatta 5 gün yapmadığı oluyo bebeklerde 10 güne kadar kabız sayılmıyor dedi doktorumuz anne sütüyle besleniyosa bi günde dört seferde yapar dört günde bir sefer de bu bebeğin bağırsaklarına kalmış bişey yani doktor böyle anlatmıştı