Yelda35 Kızlar bugün pilav yaptım tencere koku yoktu ama allahım pilavda bir fairy kokusu yiyemedim. Eşim ben almadım kokuyu dedi ama vardı. Ben makinayı iki kere çalıştırıyorum birde ona rağmen kalmış sanırım bir tek bende mi oluyor bu artık midem bulanıyor resmen. Pril sıvı denedim ondada öyle oldu
Kahveliseker Yelda35 bunu ben ozellikle teflon granit ve silikonlarda aliyorum dediginiz dogru sanki icine atip pisirmissiniz gibi. Hele hamileyken mide bulantisindan makineden cikan tencereleri bir daha yikiyordum hic olmadi suya tutuyordum o kokuyu almamak icin. Finish aldim biraz hafifledi ama o da oyle aman aman yikamiyor🙄 makine kokusu da çözüm olmadi bana daha cok koktu.
Alpingo Yelda35 ben o yüzden frosh alıyorum yada finishin organik var ondan alıyorum ortadan ikiye kesip kullanıyorum yoksa cok kokuyo
Hsrtgndz Yelda35 frosch marka olanı dene birde migrosta indirimde şuan koku yapmıyor. Evet bende çok sorun yaşadım bardaklar çarklar hem koku hem tadını alıyordum
Unknown Yelda35 Granitlere ve silikon kaşıklara olduğu gibi koku işliyor. Elde yıkıyorum çare bulamadım. 😬
Yelda35 Alpingo Hsrtgndz Unknown SelimeliS teşekkürler kızlar önerilerinizi dikkate alacağım geleli silikonlar atasım geliyor
Mrylzz Granit ve plastiklerde siniyo malesef birde yıkandıktan sonra makinanin kapağını acmiyorsaniz iyice siniyo bittikkten sonra kapagini acin ki hava aldinlar
Deletedmom23113 Yelda35 fairy limon kokulu çok ağır , bende denemiştim , hemen atmıştım , bütün tabaklara bardaklara koku işlemişti , tencerelere de, yemek yaparken resmen koku geliyordu , finish quantum kullanıyorum yıllardır en iyisi
Muhasebeciana Yelda35 valla ilk defa sizden duydum ben elime gecen herseyi makinaya atarim hergun bulasik makinam kesin calisir ama daha 1 kere bile oyle bir sorun yasamadim
Muhasebeciana Yelda35 aynen canim sasirdim bende suan da yaptigim yemekleri koklucam bende bakalim hic dikkatimi cekmeei benim suana kadar
Mgorgun61 Parlatıcı yerine sirke koymayı deneyin bende kullanıyorum hiç bahsettiğiniz şekilde koku yaşamadım
Mombaby Yelda35 teyzem fairt.kullanir makinesi de arcelik buram burak deterjan kokuyor dediginiz gibi
hamzabebek Yelda35 Evet canım kesinlikle o koku tencerelerde kalıyor bizde sonradan farkettik.tost makinesi izgarasini yikamistim Allah’ım o ne kokuydu yiyemedik resmen.suan finish kullanıyorum çok şükür gecti