Handemirmom 12 aylık bebeğim geceleri sürekli uyanıyor gece memeden kesme veya deliksiz uyuması için ne yapabilirim ?
yuksekipek Handemirmom ben 23 aylikken memeden kesmistim kizimi. O zamandan itiarren ayri yatmaya baslamistik ve gece uykulari duzelmisti sükür hala aynı ama siz 12 aylik diyorsunuz memeden kesmek icin kucuk degilmi
Sweetie Handemirmom 3 gün geceleri emzirmeyin uyandığında bir şekilde oyalamaya çalışın su verin mesela biraz zor olabilir tabi 3 gün sonunda gece beslenmesi olmadığı için uykular düzene girmeye başlıcaktır diye düşünüyorum ben kızıma bu yöntemi uygulıcam vakti gelince☺️
Handemirmom bhrcpt evet ayrı 5. Ayından beri ayırdım ama onu ayırmaktan babasını ayırdık gibi bişe oldu bende çocuk odasında uyuyorum sürekli uyandığı için 🤦🏻♀️😅
Funda88 yuksekipek memeden nasil kestiniz? Benim oglum bagimli kesersem nasil uyuyacak ve nasil kesecegim hic bilemiyorm😳
Elmaliturta_ Handemirmom aynı durum 🤦🏻♀️ oğlum da 12 aylık ben de çözüm arıyorum uyku uyuyamaz oldum
hunilimomm Handemirmom memeden kestim 😂 deliksiz uyuyor yoksa gece 6 7 kez kalkıyordu en az tabi kızım suan 2 yaşında 14 aylıkken ayrı oda yaptım yatağında yatıyor
Ballipankek Handemirmom memeden kesme canm erken daha uykudan once banyo yaptirabilirsiniz ve guzel bir masaj yada ben kullanmadim hic ama bay bay diye bi damla varmis duzene sokuyor diyorlar bi arastir istersen
Handemirmom Ballipankek memeden tamamen kesmeyecem bağışıklığı için emmek istediği süreye kadar emzirmeyi düşünyorum ama geceleri uyusun diye sadece geceleri kesmekten bahsediyorum 🙏🏻 Doktorumuza sorarak dayanamadım aldım denedim ama yine kurulmuş alarm gibi uyanıyor 🤷🏻♀️
Arel19 Akşam yemeğinin yanına ılık ılhlamur ya da papatya çayı demleyın suluğuna onu içsin göreceksiniz deliksiz uyuyup musmutlu uyanacak sabah
3children1mom Handemirmom Beyaz gürültü acın ninni gibi geliyor. Hatta ben bile uyuyorum mışıl mışıl 😂
Handemirmom 3children1mom Youtubeden mi açıyorsunuz yoksa bi program mı indirdiniz onuda deneyim inşallah yardımcı olur 🙏🏻🌸bende bebek uyutucu diye bir program indirdim arada işe yarıyor ama uyanmasına engel değil tabi 💆🏻♀️
3children1mom Handemirmom You tube dakiler biraz daha gerçekçi, evet you tube dan açıyorum. Programdakilerle uyumadı benim kızlar. Karnı tok, sırtı pek, iyi geceler, öp kokla, yatır ve bay bay yap 😅
Yahya_17 Handemirmom memeden kestiginizde gece uykusu düzene giriyor tabbi ara ara sastigida oluyor bebekler memeden dolayı gece çok uyaniyorlar