Mevaaaa Memeyi tuttu çok şükür ama sütüm Yok gelmiyor gelmeyince biraz emip bırakıyor sütümün gelmesi için ne yapmam lazım
Sedaahmet Mevaaaa şekerli şeyler ye canım. Benim de sütüm ilk 2 gün azar azar geldi. Sonra evde şekerli şeyler tüketince şimdi maşallah sütüm çok. 😊 bizim buralarda lohusalara kaynar yapılır. Ondan hergün iciyorum ben. Şeker serbeti iciyordum ama sütüm cok olunca bıraktım içmeyi. Tatlı yiyorum. Bulgur pilavıda süt yapıyor. Ve en önemlisi benim süt yok deme. Pozitif düşün her zaman. Bebegini emzirirken dua et.sütüm hemen gelecek de 😥😊
Bebeenes Mevaaaa incir hoşafı. Bulgur pilavı yoğurt irmik helvası bol yeşillik ben bunları tüketiyorum. En çok hangisi dersen bulgur pilavından sonra baya farkediyorum arttığını.
ZehraS Mevaaaa kesinlikle ayva kompostosu yap evde ic canim cock ama cok ise yariyo ben happy monda okumusdum arkadas yaziyordu denedim hakiketen ise yariyo
Bitterimsade Mevaaaa bol bol su içip ten teması yaparak emzirin.Hurma,kuru incir,kuru dut,ceviz ,tahin helvası yiyin.Uykunuza dikkat edin.en önemlisi ne yerseniz yiyin su içmedikten sonra anlamı yok.
Abarca Meva Hanım sağım yapın. Emzirdikçe sağın. Pes etmeden sağın. Yeme içmenin fazlası kilo yapar anca, sütü arttırmaz.
Abarca Meva Hanım sağım yapın. Emzirdikçe sağın. Pes etmeden sağın. Yeme içmenin fazlası kilo yapar anca, sütü arttırmaz.
Abarca Birsu3435 kesilseydi benim kesilirdi. İlk zamanlar emzirip sağım yaptım kanser hastası birisi için. İşe başlayınca 8.00 ile 17.00 arası emziremediğim için 4 ay boyunca sadece sağım yaptım. Bebek emmiyorsa bu durumda yetersiz sağım yapılırsa süt üretimi azalır ya da durur.