Meva_2020 Kızlar kızım 10 gündür yürümeye başladı 3 4 gündür tam yürüyor . Ama sorum şu çok uyuyor bi dönem çok bozuldu uykusu ama bu ara özellikle 1 haftadır çok uyuyor normal mi acaba ? Yoruluyor mu yürüdüğü için diye düşünüyorum ama bilemiyorum günde ortalama 16 saat uyuyordur gündüz 5 saat uyuyor gece 11 saat
Mom042 Meva_2020 masallah bence bu postu silin hemen . Nezaman uyuyo desem uyanmaktan uyumayan bebem oldugu icin uykusu hemen bozuldugu icin kimseye demiyirum sizde demeyin .😂😂😂 benim kiz yurumye basladi yemin ederim uyku kalmamisti hep kalkiyodu tam 2 ay cektim birakin uyusun
Aybersa Meva_2020 muhakkak aralarda utanıyordum, ama denk geldi bilmiyorum, benim oğlum da erken uyumaya başladı, 10 10 buçuk gibi yatıyor, daha fazla yoruluyor olabilirler,hiç durmuyor 🤦
Ayca_ogun1 Meva_2020 bence uyuyor diye şikayet etmeyin uyusun o uyurken sizde dinlenin bakın biz 9 buçuk aylığız yürüyoruz daha gece 11 den önce asla uyumuyoruz 2 kere kalkıyoruz 😂
Meva_2020 Mom042 çok haklısınız ama o biz o 2 aylık dönemi ayağa kalmaya başladığında yaşadık acaba bitti mi diye düşünüyor değilim . Sadece tuhaf geldi bukadar uyuması bi sorun olmasın da 🤩❤️
Meva_2020 Aybersa demekki yeni başlayan çocuklarda oluyor oH maşallah annesi bol bol yürüyüp yorulsunlar da uyusunlar yeterki hahhaha