Emel_81 Yulaf ezmesi maması yada yulaflı muhallebi yapan varmı arkadaşlar bunu akşam yapıp yok tuttuğunu söyleyenler var doğruluğu nedir acaba 🌹
Aysuxx Emel_81 yulaf ezmesini rahatlıkla bebeğinize vereceğiniz ilk besin olabilir. Bebeğinize alerji yapma riski en düşük yiyeceklerden biridir. Lif açısından çok zengindir. Kalsiyum ve protein hatta bir miktar B vitamini içerir 1kasik Pirinç unu 1 kasik yulaf unu muhallebi yapıyorum içine istediğin meyveyi koyabilirsin yulaf surekli kullaniyorum herseyinjn icine
Balbebem Emel_81 Yulaf unu aldim, 1bucuk tatli k. Bir cay bardağı suda haslıyorum, icerisine sebze veya meyve atip onlarinda yumusamasini sagliyorum bu sekilde çok güzel yiyor. Yada direk hasladiktan sonra cay k. Ucuyla pekmez döküp te verilebilir evet tok tutuyo gercektende 💛cok besleyici saglikli
Senacay Emel_81 ben buğday ruseymi ve yulafi az suda hasliyorum içine de muz olabilir , pekmez, sevdiği başka bir meyve, yada keçi boynuzu unu ekleyin en başta o şeklinde haşlayarak yapabilirsiniz. Ben az miktarda zeytinyağı ekliyorum içine muz koyduğum zaman
Emel_81 Aysuxx teşekkür ederim 🧡 faydalarını bende okudum denemek istedim hemen yalnız marketten aldım hem yulaf ezmesi hem yulaf unu piribç unu kullanmak istemiyorum onun yerine ne kullanabilirim
Akinege Balbebem yogurdun içine koysak acaba deneyen var mi hem yine doyurucu ve besleyici olur diye düşünüyorm
Yengecanne_ Yulafı sulu haşlayın çok sulu da kalmasın katı da kalmasın pişince içine muz ve pekmez katıp verebilirsiniz ben bazı sabahları deniyorum vermeyi 😊
Emel_81 Senacay ruşeym in faydalarını okudum bu kadar faydası olduğunu bilmiyordum hemen almam lazım 😁 ne kadar koyuyorsunuz acaba
Balbebem Akinege Tabi olabilir bebisin sevmesine bagli biraz deneyebilirsiniz ama yiyecegi sekilde ezerek yulafi,bilmiyorum kac aylik bebişiniz
Akinege Balbebem bizim daha küçük 4 aylik ben 6 ayi bekliyorm ama ek gida için kafamda oturtmalar yapmaya calsiiyorum. Doktorumuz da 5. Ayda baslayabilirsin dedi bakalim bebegim isterse 5. Ayca yulafla yoğurtla hafiften başlamakta istiyorum
Tubiss244 Bebisleriniz kaç aylık bunları yapıyorsunuz 4 ay 1 haftalık bebeğim var vereblrm iyim bende
Sumeyyebaglan Evet tok tutuyo. Uyumadan önce bi tatlı kaşığı yulaf ununu azıcık suda haşlıyorum daha sonra ılıklaştığında içine muz,armut,elma,ceviz rendeleyip azıcıkta pekmez katıyorum bayılırak yiyo😍
Yaseminnnnn93 Emel_81 bende hergun yapıyorum severek yiyor oglum ylaf irmik elma kuru kaysı varsa armut birer dilim suda başka blander yap istersen pekmez koy☺️