Dilaraayza Hanımlar tek memeden kaç cc süt sağıyorsunuz bilgi amaçlı soruyorum yani 1 memeden ne kadar süt gelebilir diye merak ediyorum sütüm az gibi geliyor bana tek memeden 30 cc sağıyorum en fazla 40cc sol memeden hiç gelmiyor
sunset01 Dilaraayza bende 1 ay oldu dığum yapalı benden de o kadar çıkıyor fazla sapanlar nasıl oluyorda sütünü arttırıyor. İlk ay için normal mi o kadar çıkması zamanla artıyor mu acaba ?
mltmkrkl Dilaraayza bebegim 2. 5aylık aktif emiyor birini emerken ötekini vakumlu pompa ile topluyorum 90 cc falan çıkıyor
Damla6117 Dilaraayza benimde aynı şekilde 39 günlük olduk 2 memeden taş çatlasa 75 80 o bile zor genelde 2 memeden 60 cc cıkıyor
Eminednc20 Benim tek göğüs 170 ml sağıyorum bebeğim 6 aylık şuan 2. Aydan bu yana sağıyorum çalışıyorum çünkü
Damla6117 Eminednc20 tek göğüs mü 170😳benim ikisinden o kadar gelmiyor ilk aylarda da öyle miydi 1 bucuk aylıkken filan
Grlnl Eminednc20 b2. Aydan beri sağdığınız için olabilir. Bende tek göğüsümü sağıyordum bebeğim 45 günlük şuan ikisini de emiyor ama. Bitiremiyor sağıyorum sürekli çok şişiyor sizin de öyle oldj mu? Bunun ne zaman normal döngüye dönecek acaba? Sağmasam mı bebeğimin emmediğini diyeceğimde çok ağrı yapıyor.
Eminednc20 Damla6117 hayır ilk aylarda öyle değildi tabi 60 en fazla 100 oluyordu 3 4 saatte bir bu arada
Cennett1202 Damla6117 ozamanlar çok olmuyor bebeğe de anca yetiyor ama ilerleyen zamanlarda bebek daha çok uyuduğu için gögüsler doluyor ben ortalama birnden 100 cc diğerinden 30-40 anca geliyor🥰 4 aylık bebeğim 1 hafta 10 gündür sağıyorum
Burcugok Damla6117 benimkide 39 günlük benimde 2 memeden en fazla 75 cikiyor.peki doyuyormu bebegin ek birsey veriyormusun?
Semrakrbck 170 çok değil mi memeyi komplemi boşaltıyorsnz benim daha yeni 100 cc bir meme 70 bir memeden alıyorum iyi sağmıyorum bebekte emiyor
Damla6117 Eminednc20 benim ne zaman artmaya başlayacak 39 günlüğüz 2 memeden en fazla 75 alıyorum 75 olması bile şaşırtıyor arada cıkıyor normalde 60 filan
Eminednc20 Kader51 belli dönemler azalıyor gibi bnde hissederdim ama son bir aydın çok şükür arttı benimde
Eminednc20 Grlnl sagdıkça ve emzirdikçe artıyor süt. O yüzden bebeğiniz doyduktan sonra bncede sağım yapın buzluga atın çalışan anne iseniz işinize çok yarıyor
Nilhanim Dilaraayza benim bazen 30 bazen 40 geliyor sağ mememden daha fazla geliyor her zaman sol mememden daha az en son sagdigimda ikisi birlikte 110 çıktı
Grlnl Eminednc20 atıyorum ama çok şükür artarak devam ediyor sütüm. Sağmak böyle yaptı. 3. Günü sağmaya başladım doğumdan sonra. Gece bile bırakmadım. Şuan yatmadan önce sağıyorum. 4 te bir göğüsümü emiyor sabaha diğer göğüsümü veremiyorum aşırı şişmiş oluyor sağmadan asla alamıyor bebeğim ağzına sizinde böyle oldu mu? Şuan devam ediyor mu mesela? Ne zaman geçeceğini merak ediyorum.
MervosP Dilaraayza merhaba ben saparak veriyorum 3. Ayından beri şuan 8 buçuk aylık telinden 120 falan çıkıyordu ama ek gıdaya başladı sonradan yine hep sagdım ama simdi ikisinden 3 4 saatte bir 150 -180 aras cıkıylr sabah sagarsam ikisinden 220 240 cıkıylr
Aysel03 MervosP ne kadar süre sağıyorsunuz bı kadar çıkıyor ben sıkılıyorum sağarken ya hiç bekleyemiyorum işe de başlıycam sağıp buzluğa atmam gerek ama