cekoslavakporseleni Erce kilosu gelişimi iyiyse 40ından sonra kaldırmayın diyorlar. Ama benim için rahat etmediği için ilk zamanlar geceleri 3 saati geçirmedim ayı ilerledikçe gece 4 saat 5 saat kadar bırakıyorum uyuması için. 4 aylık oldu oğlum.
ZBosma Erce ilk bir ay böyle sürüyor zaten bebeğinizin tokluk zamanı uzuyor oda istemiyor verseniz dahi
esma_korkut Biz 27 günlüğüz sarılık olmadık kilomuzda güzel arttı gündüz hiç uykusu olmadığı için 3 bazen 4 saatte bir kalkıyor son 5-6 gündür önceden hep saat kuruyordum
cekoslavakporseleni Alynblt gayet iyi canım sorun yok, aylık kontrollerde hep gelişimi iyi diyor doktor şükürler olsun🙏🏻
cekoslavakporseleni Alynblt gece hiç mi kaldırmıyordun? Kaç aylık? Ben en son yedirdiğim saati ve verdiğim mama miktarını göz önünde bulundurup saati kendimce ayarlıyorum. Eğer normalde içtiğini içmemişse 3 saati geçirmeden uykusunda besliyorum. Akşamdan sabaha uyumasına hiç müsade etmedim.
Alynblt cekoslavakporseleni doktor kaldırma kendi uyanır demişti 12 de emiyordu saat 3.30 4 de uyanıyordu sonra 6-7 gibi tekrar uyanıyırdu ama şimdi iki saatte bir emziriyorum mama da mı kullanıyorsunuz
cekoslavakporseleni Alynblt aslında aralıkları çok değilmiş, eğer uykulu uykulu az emiyorsa son sütü alamadığı için olabilir. Benim sütüm maalesef ilk on beş yirmi gün sağıp mamayla birlikte verdim sonra hepten kesildi. İlk günden beri mamayla besleniyor.
Alynblt cekoslavakporseleni bende ilkten sağdım 2.aydan itibaren emzirmeye başladım ozamanlar iki saatte bir kendi kalkıyordu şimdi bir veya iki defa kendi kalkıyo