TubAlyAras Kızlar merhaba alerjimiz var ve emziriyorum çikolata delisi biri olarak kakao bile yasakladı dr 😭 sütlü tatlıda yiyemiyorum😔irmik helvası dışında fikir vereceğnz tatlı varmı acaba??bu tatlı krizi çok zorluyor
Duygusuz TubAlyAras meyveli kek yapıyorum su muhallebisi eger kuruyemiş alerjiniz yoksa sıvı yag ile baklava, en cok kek ve irmik helvası yapıyorum ben
Elifyankii3 Bazı pişmaniye markalarında yok, kağıt helvada yok, bazı lokumlarda, yumurta alerjisi yoksa eti kurabi de de yok. Pestil yiyebilirsin. Bir de sanırım A101 deydi vegan çikolata falan da var
TubAlyAras Duygusuz bende kek kurabiye ve irmik un helvası yapıyorum hep ama şerbetli tatlı ve çikolata isteği çok zor
Aybuusss Eti cin eti kurabi a 101 bim bitter çikolata da yine a101 kahvaltılık bitter çikolata da yok. Birde vegan sayfaları takip edin benide çok zorluyor 3 aydir süt yumurta diyetindeyiz sütsüz yumurtasız kek tarifleri var muzla portakalla yapılıyor deneyin mutalaka. Birde metroda var vegan ürünler
TubAlyAras Aybuusss araştırmadğm yer kalmadı vegan sayfalarda ama kuruyemiş ve kakao oluyo çoğunda işim çok zor seçenekler az😔
Mavismila 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi tozu 4 adet hurma 2 adet muz 1 su bardağımdan biraz az yulaf ezmesi biraz pekmez içşne istersen ceviz fındık yap rondodan geçir hepsini küçük küçük toplar yap tekrar Hindistan cevizine bula ben de alerji diyetindeyken krizim tuttuğu zaman bunları yapıp yiyordum hem süt oluyordu hem de tatlı isteğimi bastiyordu kakaoyu yasaklamayanlar 1 çay kaşığı kakao da koyabilirsiniz afiyet olsun
Duygusuz TubAlyAras yumurta süt içermeyen kadayıf lar var onlardan alıp kendim serbetliyorum. Lokmayı evde yumurtasız yapabilirsiniz. Kuruyemiş alerjiniz yoksa tereyagsız baklava yapabilirsiniz
MinikOsman TubAlyAras sütsüz kalburabastı tarifi var internette ben bi kere denedim ama pek beğenmedim irmik de una katarsan daha güzel olur gibi tekrar denersem öyle yapacağım
Aybuusss iyilik80 yokmuş bende tesadüfen fark ettim ama tabi çoğunda olduğu gibi eser miktar uyarısı var. Birde yine a101 kakaolu gofret var ama ben tadını çok beğenmedim ama yine eti kakaolu bisküvi onuda tuketebilirsiniz
Zeynepazram Dr oetker in bazı pudinglerinde süt yumurta yok yine bak icerigine onu al bitkisel süt yap onunla pişir youtube da sütsüz yumurtasız kurabiye kek tarifi var onları yap un helvası un kurabiyesi yap
Milagrosoreiro TubAlyAras Ben havuçlu tarçınlı kek yapıyorum,un helvası yapıyorum hatta bugün yaptım şu an yiyorum 😁
MinikOsman TubAlyAras un helvası ve un kurabiyesi canım. kurabiye tarifi 1 bardak sıvıyağ 1 bardak pudra şekeri 3 bardak un 170 derecede 15 20dk arası pişecek tarif tam tutuyor canım