ErdeminAnnesii Merhaba kızlar nasipse ayın 4 ünde oğlum yaşına giriyor babasi akülü araba aldı bende ogluma bir hediye almak istiyorum anlamlı ne olabilir uzun zamandır düşünüyorum not künyesi var akülü arabası var değişik bisey anlamlı bisey istiyorum teşekkürler
Waffle ErdeminAnnesii Fotoğraflarıyla anı defteri yapabilirsiniz mesela ultrason resimleri, hastane bilekliğini çektiğiniz fotoğrafları ve bu fotoğrafları anıları ile o fotoda kaç aylık olduğu neler yapabildiği sizin hissettiklerinizi falan yazabilirsin 😊 bunu büyüyene kadar devam edip kendisine verirsiniz çok güzel bir anı olur diye düşünüyorum 🤗
Dkk ErdeminAnnesii bizde ayın 4 ünde yaşımıza giriyoruz 🥰🥰 fotoğraf çekimi yaptıracağım ben büyütüp odasına asarım ileride de kendi evine aşar gibi birşey düşündüm ama farklı fikirler için bekleyeyim bende 😇
SheShines Kumbara alın beraber doldurun, dolunca onun en çok istediği birşeyi alın ☺️ Dolana kadar zaten biraz daha büyümüş olur bu şekilde elindekilerin değerini de öğrenir ben öyle yapmıştım