Meleka Kızlar anne kartımı kullanıcam geldi buna hes kodu eşleştirmesi yapmam gerekiyor mu önceki İstanbul kartıma yapmıştım ama buna yapamıyorum hata veriyor bilgisi olan var mı?
Laden Meleka adresinize mi geldi kart? Ben bir yıl olmuştur herhalde başvurdum hala basım aşamasında yazıyor da😊
Askisla Meleka bende eşleştirmeye çalıştım hata verdi, öğretmen kartım vardı onu eşleştirdiğim de bir problem olmadı ama
Domino Laden Bryazmasa yok mu yakinlarda 10 dk da veriyor vesikalik 1 adet foto yetiyor onu da sana geri veriyo zaten cnm
Meleka Laden bundlebeach Minik1anne Domino yaptım kızlar yeni hes kodu aldım uygulamadan kabul etti. Ben internetten başvurdum evime geldi bir yere gitmeden aldım ☺️
Domino Minik1anne Ibb cikarmis 0 4 yas arasi cocugu olan anneler otobuse o kart ike biniyor ucretisiz. beyazmasa varsa evinin yakinlarinda falan oradan alabilirisn 10 dakikada veriyorlar
Laden Domino beyaz masa mı ptt mi? Ben bir yerde ptt de veriliyor diye görmüştüm. Beyaz masaya gideyim o zaman çok teşekkürler🌺
Deletedmom0099 Laden beyaz masa veya metroların içinde akbil masaları oluyo basım yapan oralardan alabiliyosunuz pttden verilmiyor
Domino Laden rica ederim cnm ben beyazmasa da cikarttim hatta esim cikartti sagolsin. 1 adet vesikalik foto verdim 15 tl de verdik çıkardılar 10 dk da
Laden Domino aa 15 lira mı olmuş ilk çıktığında 10 liraydı. Hayır o kadar uğraşmıştım vesikalığımı kabul etsin diye. En çok o uğraşıma acıdım şuan😁
Domino Laden Evet cnm 15 olmus bende şaşırdım gerci sasirmaya da gerek yok neye zam yapmadılar ki buna da yapmasınlar 😀 ben hic uğraşmadım ya internetle hem bekletiyorlar da. evime de yakındı esim gitti aldi geldi 😀
Domino Laden hastaneye gidince iyi oluyor ama bos bos duruyor vallahi bi yere gitrihim de yok 100 küsür basma hakki veriyor ama nerdee o kadar gezme yok hastane falan olsa giderim 😒