Seyma_Mirza Kizlar merhaba bebeğim bir yaşına girecek genelde her gün gece yatırmadan mama yediriyorum irmikli ve ya pirinç unlu ama çeşitlendirmek istiyorum.Varsa güzel tarifleriniz paylaşırsanız sevinirim.
Sevgilimmm Seyma_Mirza Ben yulaf maması yapıyorum. Evdeki olan meyveleri ufak doğruyorum ( elma armut ya da ayva) suda kaynatıyorum. Son beş dakikasında yulaf atiyorum. Bebek irmiği ve ruseym de katabilirsiniz. Sonra mixere koyuyorum. İçine ceviz koyup mixerde karıştırıyorum. Bu şekilde buzdolabında 3 gün bekleyebilir
nisaballinannesi Seyma_Mirza sevdiği meymeleri suda haşlıyorum muz elma armut gibi iyice haşlanınca irmik koyuyorum 5 dk filan pişiriyorum ceviz tarçın bazen pekmez koyuyorum severek yiyo
Sevgilimmm Seyma_Mirza faydalıdır bence kullanın ara ara . Organik aldım bir paket ama çabuk bozuldu. Yani bitirmeden kurtlandi. Ben de eti lifalif falan kullanıyorum . Hatta Ülker de çalışan bir tanıdığım var. Yulaf paketleme ve bölümünde çalışıyor. Herhangi bir katkı kullanmıyoruz. Eledikten sonra direkt paketleniyor dedi
Seyma_Mirza Sevgilimmm tmm çok teşekkürler bu saydıklarınizdan alayım marketten birde uyumadan ne kadar önce yediriyorsunuz
Sevgilimmm Seyma_Mirza uyumadan bir saat önce yedirmis oluyorum. Ama benimki gece muhakkak bir kez kalkar ne yerse yesin 😀